UitjesBureau.nl Vebon

Bedrijfsuitje Schiermonnikoog

Schiermonnikoog is een autoloos eiland waar veel toeristen geheel tot rust komen. Het is de kleinste gemeente van Nederland met een prachtig landschap. Tijdens de oversteek overvalt het eilandgevoel u direct en gaat u helemaal op in de rust van dit heerlijke eiland.

Wij helpen u graag bij uw bedrijfsuitje op Schiermonnikoog

Uw bedrijfsuitje op Schiermonnikoog wordt een groot succes. De samenwerking die WaddenUitjes.nl heeft met bedrijven op het eiland + de contacten met de mensen zorgen voor een ontspannen sfeer waar allerlei mogelijkheden zijn. Bel gerust onze medewerkers voor advies voor úw bedrijfsuitje op Schiermonnikoog via:  0519 - 76 00 08.

Veel gestelde vragen bedrijfsuitje op Schiermonnikoog

1. Hoe lang van te voren moet er gereserveerd worden?
Het prettigst voor beide partijen is minimaal 3 weken. Dan bent u zeker van het gehele uitje en is er genoeg tijd om alles te regelen.

2. Wat zijn de starttijden van de uitjes?
Dit kunt u helemaal zelf bepalen. Het is uw uitje, dus u bepaald de tijden.

3. Zijn er dagen dat er geen uitjes plaats kunnen vinden?
Net als de starttijd bepaald u de datum ook zelf.

4. Kan ik een lunch en/of diner toegevoegen aan ons bedrijfsuitje?
Dat kan zeker. U maakt uw uitje alleen maar leuker!

5. Is het mogelijk om zelf een dag vol uitjes te plannen zodat we een eigen arrangement samenstellen?
Geen probleem. U kunt alles zelf uitzoeken en zo inplannen zoals u dat wilt. Wij regelen het allemaal voor u.

Voorbeelden bedrijfsuitje op Schiermonnikoog

Biken & BBQ-en op Schiermonnikoog
Doordat Schiermonnikoog vele prachtige mountainbikepaden heeft kan iedereen zich hier helemaal uitleven. Eerst neemt u samen met een instructeur de technieken door waarna u de technieken zelf gaat toepassen. Na deze wilde dag komt u helemaal tot rust tijdens de BBQ bij een prachtig strandpaviljoen.

Recensie: 
Biken & BBQ-en op Schiermonnikoog "Een heerlijke dag gehad. Van mountainbiken tot BBQ, alles is tot rust komen op dit eilandje!"

Ontdek de Mol?! Op Schiermonnikoog
Dit spel zit vol spanning, teambuilding en wantrouwen. Leer uw collega's écht kennen. Als u lekker aan het lunchen bent zullen de Mollen eens even vertellen hoe ze u zo om de tuin hebben kunnen leiden. U sluit de dag af met een overheerlijk diner. Het beloofd een geweldige dag te worden!

Recensie: 
Ontdek de Mol?! Op Schiermonnikoog "Een dagje Schiermonnikoog vol met teambuilding en plezier. Leuk om eens wat anders met elkaar te doen dan werk. Het heeft een positieve uitwerking gehad op de verdere samenwerking in het bedrijf!"

Hou van Holland dinerspel op Schier

Hou van Holland dinerspel op Schier

De gezelligheid van de zaterdagavond beleven met je collega’s! Dat kan bij het nieuwe dinerspel “Hou van Holland”. Wie is vanavond de teamcaptain en kunnen jullie je collega’s d...

Lees meer
FietsFeest

FietsFeest

Met een vragenboek, samengesteld door oer-Schiermonnikogers, een plattegrond en het juiste richtingsgevoel sturen we u vandaag op fietspad!

Lees meer
The Phone Schiermonnikoog

The Phone Schiermonnikoog

De rust op het eiland Schiermonnikoog wordt vandaag verstoord..het spannende eilandspel The Phone gaat hier namelijk gespeeld worden! Probeer zoveel mogelijk opdrachten goed te volbre...

Lees meer