UitjesBureau.nl Vebon

Bedrijfsuitje Vlieland

Vlieland is een prachtig eiland dat vooral uit duinen, strand en bossen bestaat. Vlieland is een rustig eiland en telt maar één dorp. Desondanks is er van alles te beleven. Het eiland is dus zeer geschikt voor een actief bedrijfsuitje!

Wij helpen u graag bij uw bedrijfsuitje op Vlieland.

Uw uitje begint al op boot die u van Harlingen naar Vlieland brengt. Tijdens de overtocht geniet u van het mooie uitzicht op de Waddenzee. Op het eiland aangekomen kunt u de schone lucht inademen en genieten van de rust en de stilte. Vergeet even de drukte van de stad en stort u in het eiland avontuur! Voor advies op maat neemt u contact op via : 0562 - 76 00 01.

Veel gestelde vragen bedrijfsuitje op Vlieland

1.  Wat zijn de starttijden van de uitjes?
Dit kunt u helemaal zelf bepalen. Het is uw uitje, dus u bepaald de tijden.

2. Kan ik een lunch en/of diner toegevoegen aan ons bedrijfsuitje?
Dat kan zeker. U maakt uw uitje alleen maar leuker!

3. Zijn er dagen dat er geen uitjes plaats kunnen vinden?
Net als de starttijd bepaald u de datum ook zelf.

4. Is het mogelijk om zelf een dag vol uitjes te plannen zodat we een eigen arrangement samenstellen?
Geen probleem. U kunt alles zelf uitzoeken en zo inplannen zoals u dat wilt. Wij regelen het allemaal voor u.

5. Hoe lang van te voren moet er gereserveerd worden?
Het prettigst voor beide partijen is minimaal 3 weken. Dan bent u zeker van het gehele uitje en is er genoeg tijd om alles te regelen.

Voorbeelden van bedrijfsuitjes op Vlieland:

Op het Vlielandse strand
U begint met blokarten en powerkiten op het strand voor de echte waaghalzen. The sky is the limit! Hierna staat er een heerlijke barbecue voor u klaar in een strandpaviljoen. Het is mogelijk hier lekker door te zakken met een schitterend uitzicht op zee.

Recensie:
Een heerlijke dag op het strand. Eerst met snelheid, waarna we heerlijk genoten van de zonsondergang met een barbecue en een borrel in de hand. Genoten!

Hou van Holland | Fietsen op Vlieland
Puzzelend Vlieland door, in teams tegen elkaar. U ziet unieke plekken op deze route en krijgt verschillende opdrachten. Dan is er even tijd om op te frissen waarna we het spel Hou van Holland gaan spelen onder het genot van een diner! Een geweldig en vooral gezellig teamspel.

Recensie:
Voor de echte fietsliefhebbers hét perfecte bedrijfsuitje! Niet alleen een heerlijke fietstocht maar ook puzzelend langs de mooiste plekken komen. Het diner en spel hierna maakten de dag absoluut compleet. Hilarisch, we hebben erg veel gelachen. Het was een dag om niet snel te vergeten.

High Tea – FietsFeest Vlieland – Daghap

High Tea – FietsFeest Vlieland – Daghap

Welkom op het prachtige Vlieland! We genieten na een bootovertocht van ongeveer 45 minuten eerst van een welverdiende High Tea. Daarna gaan we met een vragenboek, samengesteld door oer-...

Lees meer
Creatief op Vlieland - Schilderworkshop op het strand, Lunch & FietsFeest

Creatief op Vlieland - Schilderworkshop op het strand, Lunch & FietsFeest

Eindelijk naar het strand en creatief bezig zijn tijdens de workshop schilderen! Deze workshop wordt begeleid door artistieke kunstenaars. Ontdek de kunstenaar in uzelf en creëer uw ei...

Lees meer
Op de “plof” Vlieland – natuurwandeling en BBQ

Op de “plof” Vlieland – natuurwandeling en BBQ

Op de ouderwetse brommers tuft u met de hele groep over het eiland. Een prachtig tafereel om te zien, al die solexen achter elkaar aan! Onze bioloog neemt u vervolgens mee voor een wand...

Lees meer