UitjesBureau.nl Vebon

Dagje Ameland

Ameland, het vierde Waddeneiland, telt maar liefst vier dorpen en bestaat voornamelijk uit duinen. Naast duinen beschikt Ameland over een drassig natuurgebied, het woongebied van veel vogels en dieren. Er is op Ameland van alles te doen, of u nu actief bezig wilt zijn of helemaal tot rust wil komen.

Uw dagje Ameland: door ons op maat gemaakt!

Als u van Holwerd naar Ameland oversteekt kunt u genieten van het prachtige uitzicht op de Waddenzee. WaddenUitjes.nl helpt u graag met het vinden van de juiste activiteiten op Ameland. Leef u eens heerlijk uit! Onze medewerkers zijn te bereiken via het volgende telefoonnummer en beantwoorden graag al uw vragen: 0519 - 76 00 03.

Ameland is een veelzijdig eiland met een strandlengte van 27 kilometer en 100 kilometer aan fietspaden.

Veel gestelde vragen over dagjes Ameland

 1. Kunnen wij ons dagje Ameland zelf samenstellen?
Dat kan zeker. Alle activiteiten kunnen met elkaar gecombineerd worden zodat u uw eigen dag helemaal in kunt delen.

2. De dagjes Ameland zijn duurder dan ons budget toe laat. Is hier iets aan te doen?
Ja, neem contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen regelen.

3. Hoeveel BTW komt er nog bij de uitjes op?
De BTW is 6% of 21%. Dit verschilt per dagje in Ameland.

4. Staan de begintijden vast?
De boot naar Ameland vaart op bepaalde tijden. Alles zal tussen deze tijden geregeld worden. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie.

5. Kunnen wij ook op zondag een dagje Ameland boeken?
Dit kan! Dagjes Ameland kunnen op iedere gewenste dag geboekt worden.

6. Kunnen we met minder personen komen dan minimaal staat aangegeven?
Ja, dit is mogelijk. Maar: u dient wel het bedrag te betalen dat voor het minimum aantal personen bepaald is.

7. Zit er altijd een lunch en/of diner bij een dagje Ameland?
Nee, dit mag u ook zelf bepalen. Als u aan geeft wat u graag wilt zullen wij er voor zorgen dat dit geregeld wordt.

Heeft u een andere vraag? Twijfel niet en neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers. Zij staan u graag te woord en beantwoorden uw andere vragen: 0562 - 44 91 48.

Voorbeelden dagje Ameland

Op het Amelandse Strand
Er is een combinatie tussen powerkiten en blokarten voor u samengesteld. Afwisselend zul u beide ervaringen gaan beleven. Hierna staat er een heerlijke BBQ voor u klaar in een strandpaviljoen waar u kunt genieten en borrelen.

Recensie: 
"Tijdens ons dagje Ameland op het Amelandse strand hebben we ons zeer goed vermaakt. Wat een geweldige dag, en wat hebben we onze grenzen mogen verleggen. Er werd niet gepust maar we kregen alle tijd om ons voorbereiden op de uitdaging powerkiten en blokarten. Ge-wel-dig!!!."

Biken & BBQ op Ameland
Geniet van de prachtige natuur en de mountainbikepaden, heuvels en afdalingen. U krijgt een cursus hoe u dit allemaal moet gaan aanpakken. Hierna sluiten we dag dag af met een overheerlijke BBQ. Beter kan de dag niet eindigen.

Recensie: 
"We begonnen de dag sportief met een cursus mountainbiken. Natuurlijk voerden we deze meteen uit en stond er een lekkere BBQ op ons te wachten. Top geregeld, alles sloot goed aan en we hebben ons geen moment zorgen hoeven te maken over of alles wel goed ging. Hartstikke fijn."

Strand dag Arrangement!

Strand dag Arrangement!

Het Strand dag arrangement is een arrangement voor de klant die een compleet verzorgt uitje wil boeken zonder zich zorgen te hoeven maken. U kiest zelf de activiteiten en of workshops d...

Lees meer
Kayakken

Kayakken

Kayakken in de golven is een leuke en heel toegankelijke manier om het ‘surf’ gevoel te ervaren. Er worden speciale sit-on-top kayaks voor in de golven gebruikt. Hier zit u los bove...

Lees meer
Surfen voor beginners

Surfen voor beginners

Golfsurfen is de laatste jaren ongekend populair geworden. Kledinglijnen, strandfeesten en surf-yoga zijn erdoor ontstaan! Maar waarom dan golfsurfen? Laat u gaan in de golven en on...

Lees meer