UitjesBureau.nl Vebon

Dagje Terschelling

Of u nu op zoek bent naar een huifkartocht, een zeehondentocht of wilt u spectaculair uitwaaien op een rescue boot. Waddenuitjes.nl biedt het allemaal. Terschelling, met zijn 70 km aan fietspaden, 30 km strand en het beroemde Oerol festival.

Dagje Terschelling: bij ons in goede handen.

Alles begeleidt door professionele begeleiders met gevoel voor organisatie en beleving. De vele mogelijkheden die de wadden biedt voor uw personeelsfeest en bedrijfsuitje, zorgen er iedere keer weer voor dat bedrijven en groepen die u zijn voorgegegaan, het altijd weer spijtig vinden als de boot richting vaste wal vertrekt. Voor meer info belt u het telefoonnummer: 0562 - 44914.

Veel gestelde vragen dagjeTerschelling

1. Hoe laat kunnen de bedrijfsuitjes van start gaan?
Dit ligt aan de vertrektijden van de boot naar Terschelling. Neemt u gerust contact op met ons voor de actuele vertrektijden.

2. Op welke dagen kunnen de dagjes Terschelling plaatsvinden?
Net als de starttijd is ook de datum zelf te bepalen.

3. Hoe lang van te voren moet ik reserveren?
Normaal hanteren wij minimaal 3 weken, maar last minute kan vaak ook, wel moet u er dan rekening mee houden dat er mogelijk geen plaats meer is op de door u aangevraagde datum.

4. Wat is de BTW op de bedrijfsuitjes?
Dit kan per dagje op Vlieland verschillen. Het verschillend van 6 tot 21% BTW.

5. Is het mogelijk om een diner/lunch toe te voegen aan ons dagje Vlieland?
Ja dat kan. En naast een gewone lunch of diner kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een lunch op het water, een moord diner of een high tea.

6. Kunnen wij zelf een arrangementen samen stellen van diverse onderdelen?
Uiteraard kan dat! Net als een lunch en diner kunt u ook andere onderdelen toevoegen. Denk hierbij aan een stadsspel, een rondvaart, een rondleiding of een workshop.

Voorbeelden van een dagje Terschelling

Hou van Holland Quiz
Ontvangen door een Terschellingse kroegeigenaar! Speciaal voor uw groep is de kroeg geopend en zal alles draaien om u. Wie heeft de meeste kennis over Holland en Terschelling?!

Recensie: 
Hou van Holland Quiz "Erg leuke quiz met originele vragen. Iedereen was fanatiek waardoor het spel een groot succes was!"

Ranking the Battle Lunchspel
Rank uw eigen collega's! Ontdek de raarste hobby's en leer elkaar op een geheel andere manier kennen. Een betere manier van teambuilding bestaat er niet!

Recensie: 
Rank the Battle Lunchspel " Leuk om achter dingen te komen die je absoluut niet wist van collega's. De lunch maakt het extra leuk, dan heb je de kans om even alles te bespreken en nog eens door te nemen."

Penoze | Interactief Stadsspel!

Penoze | Interactief Stadsspel!

Ook op het pitoreske Terschelling barst het tumult soms los, maar dit keer zit u er middenin! Speel Penoze, samen met collega's of vrienden!

Lees meer
GPS route met ATB

GPS route met ATB

U leert een aantal ATB-technieken en u kunt vervolgens met gemak de duinen en bossen van Terschelling aan. Met een mountainbike, GPS ontvanger en fietshelm gaat u op pad. Wie heeft de v...

Lees meer