UitjesBureau.nl Vebon

Dagje Vlieland

Vlieland is een rustig eiland en telt maar één dorpje. Vlieland is een prachtig eiland dat vooral uit strand, bossen en duinen bestaat. Desondanks is er van alles te beleven. Het eiland is dus zeer geschikt voor een actief dagje!

Uw dagje Vlieland: door ons op maat gemaakt!

Uw dagje Vlieland begint al op boot die u van Harlingen naar Vlieland brengt. Tijdens de overtocht geniet u van het mooie uitzicht op de Waddenzee. Vergeet even de drukte van de stad en stort u in het eiland avontuur! Op het eiland aangekomen kunt u de schone lucht inademen en genieten van de rust en de stilte. Voor advies op maat neemt u gewoon contact op via: 0562 - 76 00 01.

Veel gestelde vragen over dagje Vlieland

1.  Wat zijn de starttijden van de dagjes Vlieland?
Dit ligt aan de vertrektijden van de boot. Neem contact met ons op voor de actuele vertrektijden.

2. Kan ik een lunch en/of diner toegevoegen aan ons dagje op Vlieland?
Dat kan zeker. U maakt uw dagje alleen maar leuker!

3. Zijn er dagen dat er geen dagjes plaats kunnen vinden?
Net als de starttijd bepaald u de datum ook zelf.

4. Is het mogelijk om zelf een dagje Vlieland vol uitjes te plannen zodat we een eigen arrangement samenstellen?
Geen probleem. U kunt alles zelf uitzoeken en zo inplannen zoals u dat wilt. Wij regelen het allemaal voor u.

5. Hoe lang van te voren moet er gereserveerd worden?
Het prettigst voor beide partijen is minimaal 3 weken. Dan bent u zeker van het gehele uitje en is er genoeg tijd om alles te regelen.

Voorbeelden van dagjes Vlieland:

Ontdek de Mol?! Op Vlieland
Een spel vol teambuilding, wantrouwen en spanning. U leert elkaar echt kennen op deze manier. Tijdens een heerljke lunch in de bossen krijgt u te horen wie de Mol was en hoe deze man/vrouw u zo om de tuin heeft weten te leiden!

Recensie: 
Ontdek de Mol?! Op Vlieland "Wat een machtig mooi spel. Nooit gedacht dat collega's zo konden zijn. Niemand is te vertrouwen tijdens dit spel!"

Biken + BBQ-en op Vlieland
Op de vele heuvels en afdalingen kunt u prachtig mountainbiken. Daarom gaan we dit dan ook doen! Even de techniek onder de knie krijgen en dan gaan we op weg! Geniet van de omgeving, de bossen en de prachtige paden. Hierna staat er een BBQ op u te wachten waar u zeker van zult smullen.

Recensie: 
Biken + BBQ-en op Vlieland "Kort maar krachtig: na een mooie fietstocht stond er een goed geregelde barbecue voor ons klaar met alles erop en eraan. Genoten!!"

High Tea – FietsFeest Vlieland – Daghap

High Tea – FietsFeest Vlieland – Daghap

Welkom op het prachtige Vlieland! We genieten na een bootovertocht van ongeveer 45 minuten eerst van een welverdiende High Tea. Daarna gaan we met een vragenboek, samengesteld door oer-...

Lees meer
Knotsgek op Vlieland - Juttersgeluk, Lunch en Crazy 88!

Knotsgek op Vlieland - Juttersgeluk, Lunch en Crazy 88!

Welkom op Vlieland! U wordt ontvangen door een heuse juttersvrouw. Na mooie verhalen over de gevonden schatten in de zee van haar man, is het tijd om de creatieve handen uit de mouwen t...

Lees meer