UitjesBureau.nl Vebon

Strandactiviteit Ameland

Hier op Ameland zijn de mogelijkheden voor recreatie bijna eindeloos. Het eiland wordt daarom ook wel de waddendiamant genoemd. Harten kunnen opgehaald worden bij de culturele instellingen en uitgestrekte natuurgebieden. Ameland is ook het enige eiland waar reeën voorkomen en veel zeldzame planten en bloemen zijn hier dan ook te vinden.

Uw strandactiviteit Ameland: bij ons in goede handen!

Zelfs vogels kunnen hier gespot worden. De schaarste soorten zijn te vinden op Ameland. Laat u meeslepen door de pracht van het eiland en de vele mogelijkheden die het biedt. Nieuwsgierig naar een strandactiviteit op Ameland? Neem contact met ons op via: 0519 - 76 00 03.

Veel gestelde vragen over strandactiviteit Ameland

 1. Kunnen wij onze strandactiviteit Ameland zelf samenstellen?
Dat kan zeker. Alle activiteiten kunnen met elkaar gecombineerd worden zodat u uw eigen dag helemaal in kunt delen.

2. De strandactiviteiten op Ameland zijn duurder dan ons budget toe laat. Is hier iets aan te doen?
Ja, neem contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen regelen.

3. Hoeveel BTW komt er nog bij de uitjes op?
De BTW is 6% of 21%. Dit verschilt per activiteit.

4. Staan de begintijden vast?
De boot naar Ameland vaart op bepaalde tijden. Alles zal tussen deze tijden geregeld worden. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie.

5. Kunnen wij ook op zondag een strandactiviteit Ameland boeken?
Dit kan! Activiteiten kunnen op iedere gewenste dag geboekt worden.

6. Kunnen we met minder personen komen dan minimaal staat aangegeven?
Ja, dit is mogelijk. Maar: u dient wel het bedrag te betalen dat voor het minimum aantal personen bepaald is.

7. Zit er altijd een lunch en/of diner bij een strandactiviteit Ameland?
Nee, dit mag u ook zelf bepalen. Als u aan geeft wat u graag wilt zullen wij er voor zorgen dat dit geregeld wordt.

Heeft u een andere vraag? Twijfel niet en neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers. Zij staan u graag te woord en beantwoorden uw andere vragen: 0562 - 44 91 48.

Voorbeelden strandactiviteit Ameland

Meerkamp op het Amelandse strand!
Loodsen, loopdriehoek, vuurtoren bouwen, schaapmelken, strandjutter, vogelaar, wippertoestel, duinen vormen, vlag in top, kwalleballen, amelands tobbedansen, badmutsmanie en kuilworstelen.... Allemaal spellen die we op het prachtige Amelandse strand gaan meemaken. Kunt u dit aan?!

Recensie: 
Meerkamp op het Amelandse strand | "Wat een geweldige spellen allemaal. De verbazing was van onze gezichten af te lezen. Zóveel spellen op 1 dag, wat een verrassing. Allemaal vrij onbekende spellen wat het geheel nog leuker maakte."

Kiten op het strand
Met de wind in uw haren, zon op het gezicht, worden de beginselen van het vliegeren u bijgebracht! Perfect te combineren met een van onze andere strandactiviteiten op Ameland.

Recensie: 
Kiten op het strand | "Vreselijk spannend. Het waaide erg hard en we maakte ons nogal zorgen of dit wel goed zou gaan. Gelukkig vond iedereen het erg leuk. We hebben bij deze strandactiviteit nog een andere activiteit geboekt. We zijn na het kiten gaan blokarten. Om de hele dag op en top spannend te houen vonden we dit er goed bij passen. Dit was zeer geslaagd en de adrealine stroomde door ons lijf."

Beachvolleybal

Beachvolleybal

Volleyballen op het strand is wereldwijd een favoriete sport. Lekker smashen met zand tussen de tenen en duiken zonder kniebeschemers. Het kan allemaal op het strand.

Lees meer
Blokarten

Blokarten

Geniet van de wind door uw haren en het zand op uw huid. Trotseer de elementen van de natuur, water en wind en beleef deze unieke en snelle strandsensatie. Voordat u aan de sla...

Lees meer
Surfen voor beginners

Surfen voor beginners

Golfsurfen is de laatste jaren ongekend populair geworden. Kledinglijnen, strandfeesten en surf-yoga zijn erdoor ontstaan! Maar waarom dan golfsurfen? Laat u gaan in de golven en on...

Lees meer