UitjesBureau.nl Vebon

Strandactiviteit Schiermonnikoog

Het kleinste eiland van de wadden is zeker niet het minst gevarieerde eiland. Het grootste gedeelte van Schiermonnikoog is benoemd tot Nationaal Park omdat deze natuurwaarden zeer bijzonder zijn. De rust en het natuurgevoel is hier erg intens, auto's zijn namelijk niet toegestaan.

Uw strandactiviteit Schiermonnikoog: bij ons in goede handen!

Om Schiermonnikoog heen ligt een 'onderwaterdelta'. Hier bevinden zich slikken en zandbanken. Wieren, schaaldieren en vissen zijn hier te vinden en regelmatig treft u hier een zeehond. Nieuwsgierig naar de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem contact met ons op via dit nummer: 0519 - 76 00 08. 

Veel gestelde vragen over een strandactiviteit op Schiermonnikoog

1. Kunnen wij ook voor zon- en feestdagen onze strandactiviteit op Schiermonnikoog boeken?
De dagjes kunnen op elke gewenste dag plaatsvinden.

2. Is het mogelijk om als kleine groep aan te sluiten bij een andere groep?
Nee, dit is niet mogelijk. Wij bieden alleen uitjes aan exclusieve groepen.

3. Kunnen wij zelf een arrangement samen stellen van verschillende onderdelen?
Jazeker kan dat! Wij denken graag met u mee over een dag vol strandactiviteiten op maat.

4. Zijn er ook strandactiviteiten op Schiermonnikoog te boeken voor een kleiner budget?
Ja, wij bieden veel verschillende dagjes aan in verschillende prijsklassen.

5. Als ik een offerte aanvraag, zit ik er dan meteen aan vast?
Zeker niet! Een offerte is geheel vrijblijvend.

Voorbeelden strandactiviteiten Schiermonnikoog

Beachvolleybal
Heerlijk een balletje overslaan met zand tussen de tenen en duiken zonder kniebeschermers. Combineer deze activiteit met een van onze andere strandactiviteiten om een geweldige dag op Schiermonnikoog te beleven.

Recensie:
Beachvolleybal | "Erg leuk onderdeel van onze strandactiviteiten op Schiermonnikoog. Gewoon even lekker een spelletje spelen zonder veel na te denken. Net zoals alle andere strandactiviteiten zeer geslaagd!"

Surfen voor beginners
Golfsurfen geeft je een machtig gevoel, het is een beleving die je niet snel vergeet. In het begin is het even doorzetten maar voordat je het weet ben je verslaafd aan deze sport.

Recensie:
Surfen voor beginners | "Ten eerste hadden we prachtig weer en waren de golven goed. We hadden veel geluk waardoor onze dag extra geslaagd was. Golfsurfen in nederland en dan vooral op Schiermonnikoog is zeker aan te raden!!"

Surfen voor beginners

Surfen voor beginners

Golfsurfen is de laatste jaren ongekend populair geworden. Kledinglijnen, strandfeesten en surf-yoga zijn erdoor ontstaan! Maar waarom dan golfsurfen? Laat u gaan in de golven en ontd...

Lees meer
Strand dag Arrangement!

Strand dag Arrangement!

Het Strand dag arrangement is een arrangement voor de klant die een compleet verzorgt uitje wil boeken zonder zich zorgen te hoeven maken. U kiest zelf de activiteiten en of workshops d...

Lees meer
Kiten op het strand

Kiten op het strand

Onder leiding van een instructeur maakt u kennis met deze spectaculaire activiteit. Met de wind in uw haren en de zon op het gezicht, worden de beginselen van het vliegeren bijgebracht...

Lees meer