UitjesBureau.nl Vebon

Strandactiviteit Terschelling

Het grootste Friese Waddeneiland genaamd Terschelling biedt voor ieder wat wils! Een breed strand, zwemlocaties, fiets/wandelroutes, outdoor activiteiten en natuurlijk de strandactiviteiten!  Het landschap is erg afwisselend met door de kwelders, bossen, polders en heidegebieden.

Uw strandactiviteit Terschelling: bij ons in goede handen!

Alle strandactiviteiten worden door professionele begeleiders begeleidt. Zij hebben veel gevoel voor organisatie en beleving waardoor uw strandactiviteit nóg leuker wordt. Iedere keer vinden groepen het weer spijtig als de boot richting vaste wal vertrekt. Voor informatie kunt u gerust contact opnemen met: 0562-44914.

Veel gestelde vragen strandactiviteit Terschelling

1. Kunnen wij een lunch en/of diner toevoegen aan onze strandactiviteit op Terschelling?
Dit maakt uw activiteit juist extra leuk! Het is een aanrader om er een lunch en/of diner aan toe te voegen.

2. Is er een mogelijkheid dat wij zelf bepalen welke strandactiviteiten we op de dag uitvoeren?
Deze mogelijkheid is er zeker. Spreek uw voorkeuren uit zodat wij er alles aan kunnen doen om deze dag op uw manier te plannen.

3. Hoe laat kan onze strandactiviteit op Terschelling starten?
Dit ligt aan de vertrektijden van de boot. Bel ons gerust voor actuele vertrektijden en meer informatie.

4. Hoe ver van te voren moeten wij reserveren voor ons?
Prettig is als u minimaal 3 weken van te voren de reservering maakt. Zo hebben wij de tijd om alles precies te regelen zoals u dat wilt.

5. Wat is het BTW percentage op strandactiviteiten?
Dit kan per uitje verschillen: of 6% of 21%.

Voorbeelden van teamuitjes op Terschelling

Zeehondentocht
Kennis maken met het leefgebied van de zeehond? U gaat naar de zeehondenbank met een authentieke boot en de schipper zal u van alles vertellen over deze Wadbewoners.

Recensie:
Zeehondenboot | “Erg leuk om zeehonden van zo dichtbij te zien. De schipper vertelde veel over de zeehonden die we nog niet wisten. We hebben er veel van opgestoken en een zeer leuke middag gehad. Twee vliegen in één klap.”

Raften op de Noordzee
Het komt hier vandaag aan op de juiste samenwerking. Verdeel de taken en wijs een captain aan, volg zijn/haar orders op en zorg ervoor dat u niet met de golven ten onder gaat.

Recensie:
Raften op de Noordzee | “Aan samenwerking lag het bij ons niet. De zee was erg wild en we hebben keihard gelachen. We konden de boot niet onder controle krijgen en zijn veel te vaak kopje onder gegaan. Des ondanks was het een top middag en gelukkig hadden we droge kleren bij ons.”

Zeehondentocht

Zeehondentocht

Maak kennis met het leefgebied van de zeehond en zie deze prachtige dieren van dichtbij. Met een authentieke boot gaat u naar een zeehondenbank. Tijdens deze vaart zal de schipper u van...

Lees meer
Discgolf

Discgolf

Discgolf is de frisbee-variant van golf. De spelers moeten in zo min mogelijk worpen een bepaald traject afleggen. Geen pijnlijke vingers door het (niet) vangen van de frisbee, want het...

Lees meer