UitjesBureau.nl Vebon

Strandactiviteit Vlieland

Vlieland beschikt over een lang en smal zandstrand dat over het gehele eiland drapeert. Doordat het eiland zo lang is, is er meer dan genoeg ruimte voor strandactiviteiten en strandspellen. Het enige wat u nodig heeft zijn een paar goede schoenen en een fiets. Zo komt u werkelijk overal en ziet u al het moois op Vlieland.

Uw strandactiviteit Vlieland: bij ons in goede handen!

WaddenUitjes.nl is er speciaal voor u om een gehele dag op maat te maken. We hebben alles in ons assortiment. Door de samenwerking met bedrijven op het eiland en de leuke contacten met de mensen zorgen wij voor een zeer prettige omgeving waar echt alles mogelijk is. 0562 - 76 00 01.

Veel gestelde vragen over strandactiviteit Vlieland

1. Zijn er dagen dat er geen strandactiviteiten plaats kunnen vinden?
Net als de starttijd bepaald u de datum ook zelf.

2.  Wat zijn de starttijden van de strandactiviteiten op Vlieland?
Dit kunt u helemaal zelf bepalen. Het is uw activiteit, dus u bepaald de tijden.

3. Hoe lang van te voren moet er gereserveerd worden?
Het prettigst voor beide partijen is minimaal 3 weken. Dan bent u zeker van het gehele arrangement en is er genoeg tijd om alles te regelen.

4. Kan ik een lunch en/of diner toegevoegen aan onze activiteiten?
Dat kan zeker. U maakt uw dag alleen maar leuker!

5. Is het mogelijk om zelf een dag vol strandactiviteiten te plannen zodat we een eigen arrangement samenstellen?
Geen probleem. U kunt alles zelf uitzoeken en zo inplannen zoals u dat wilt. Wij regelen het allemaal voor u.

Voorbeelden van strandactiviteiten op Vlieland

Blokarten
Beleef deze unieke en snelle strandsensatie! De elementen natuur, water en wind dient u te trotseren waarna u de snelheid van misschien wel 70 kilometer per uur haalt. Een ervaring om nooit te vergeten.

Recensie: 
Blokarten "Een zeer leuke ervaring. Het was snel, spannend en gaaf! We kijken met heel veel plezier op deze strandactiviteit terug. Zeker de moeite waard om naar Vlieland te gaan en deze activiteit uit te proberen!"

Kiten op het strand
Wind in de haren, zon op het gezicht en gaan! Onder leiding van een instructeur maakt u kennis met deze activiteit. Er liggen verschillende vliegers klaar waarvan er zeker een voor u bestemd is. Ga de uitdaging aan! 

Recensie: 
Kiten op het strand "Heel erg spannend en uitdagend om mee te maken. Niet erg gemakkelijk en zeker niet zonder slag of stoot. Gelukkig zijn we allemaal heel gebleven en vond iedereen het erg leuk."

Blokarten

Blokarten

Geniet van de wind door uw haren en het zand op uw huid. Trotseer de elementen van de natuur, water en wind en beleef deze unieke en snelle strandsensatie. Voordat u aan de slag gaat,...

Lees meer
PowerKiten op het strand

PowerKiten op het strand

Onder begeleiding van een instructeur maakt u kennis met deze spectaculaire activiteit. Met de wind in uw haren en de zon op het gezicht, worden de beginselen van het vliegeren bijg...

Lees meer
Combinatie Blokarten en Powerkiten

Combinatie Blokarten en Powerkiten

Voor de echte waaghalzen is er een combinatie tussen powerkiten en blokarten samengesteld. Afwisselend zult u deze beide activiteiten gaan beleven! 

Lees meer