UitjesBureau.nl Vebon

Teamuitje Ameland

Alles kan op het eiland Ameland! Uw teamuitje op het Amelandse strand met verschillende actieve en sportieve activiteiten. Er is genoeg te doen, of u nu actief bezig wilt zijn of even helemaal tot rust wilt komen. De keuze is aan u!

Uw teamuitje Ameland; bij ons in goede handen

Branding, raften, een bedrijfs- volleybaltoernooi, maar ook een workshop zandsculturen bouwen. Natuurlijk is het mogelijk om fietstochten al puzzelend te maken met enkele ludieke opdrachten. Het teamuitje hoeft natuurlijk niet per se op het strand georganiseerd te worden. U ontdekt dit eiland tijdens uw teamuitje. Wij denken graag met u mee, dus bel gerust naar 0519 - 76 00 03.

Veel gestelde vragen over teamuitje Ameland

1. Hoe ver van te voren moet ik een reservering maken voor ons teamuitje op Ameland?
Het prettigst is om dit drie weken van te voren te reserveren. U weet dan zeker dat de gewenste datum vast staat.

2. Wij zijn met een kleine groep, kunnen wij mee met een grotere groep?
Dit is helaas niet mogelijk. Teamuitjes zijn voor exclusieve groepen.

3. Hoe laat kunnen de uitjes starten?
Dit is afhankelijk van de vertrektijden van de boot richting Ameland. Bel ons gerust voor actuele vertrektijden.

4. Wij zijn met minder dan het aangegeven minimum personen. Kunnen wij alsnog dit uitje boeken?
Dit is mogelijk, u betaald alleen wel voor het minimum aangegeven aantal personen.

5. Kunnen wij zelf arrangementen samen stellen door diverse teamuitjes te combineren?
Dit kan zeker! Als u aan geeft welke teamuitjes op Ameland u graag wilt doen zorgen wij er voor dat dit een mooie combinatie gaat worden.

Voorbeelden van teamuitjes Ameland

Walking lunch met puzzeltocht
Uw lunch nuttigt u niet in één restaurant; nee.. in wel drie verschillende restaurants! Voor uw teamuitje op Ameland gaat u met een spelboek op zak door hartje Ameland om een puzzeltocht af te leggen. Ondertussen worden de buikjes heerlijk gevuld en ziet u van alles van dit prachtige eiland!

Recensie:
Walking lunch met puzzeltocht | "Een heerlijke dag op Ameland gehad. We zijn dit avontuur ingestapt en alles op het eiland gaan verkennen. Leuk om allerlei restaurantjes te zien in plaats van één. Dit gaf een extra leuk effect aan de dag!"

Hou van Holland Eilandspel
In teams wordt er gestreden voor het bedrijf en het vaderland. Opdrachten als vliegen, zingen, uitbeelden, spelen, meebrullen en daarmee volledig voor die harde pegels gaan. Wie weet de meeste florijnen bij elkaar te spelen? Ga de uitdaging aan!

Recensie:
Hou van Holland Eilandspel | "Erg leuk om dit Hou van Holland spel op een geheel onbekend eiland uit te voeren. Er komen veel indrukken op je af en maakt veel mee. We hebben een super dag gehad op Ameland."

Powerkiten op het strand

Powerkiten op het strand

Onder leiding van een instructeur maakt u kennis met deze spectaculaire activiteit. Met de wind in uw haren en de zon op het gezicht, worden de beginselen van het vliegeren bijgebra...

Lees meer
Blokarten

Blokarten

Geniet van de wind door uw haren en het zand op uw huid. Trotseer de elementen van de natuur, water en wind en beleef deze unieke en snelle strandsensatie. Voordat u aan de sla...

Lees meer
Challenge Parcours

Challenge Parcours

Het challenge parcours is een uitdaging waarbij het om de inzet van het team draait. Per fiets moeten de onderdelen, die verspreid rondom het dorp Nes liggen, worden gezocht en per acti...

Lees meer