UitjesBureau.nl Vebon

Teamuitje Schiermonnikoog

Op het eiland Schiermonnikoog kunt u heerlijk tot rust komen en genieten van het landschap. Tijdens de oversteek van Lauwersoog naar Schiermonnikoog krijgt u het eilandgevoel al helemaal te pakken! Het eiland bestaat vooral uit duingebied en bossen. Laat u betoveren door het eiland en maak er een super teamuitje van!

Uw teamuitje Schiermonnikoog: door ons op maat gemaakt!

De veerboot vertrekt vanuit Lauwersoog richting Schiermonnikoog. Deze overtocht met de veerboot zorgt meteen voor een relaxte sfeer. Laat al uw zorgen aan wal en geniet van alle rust. Uw teamuitje op Schiermonnikoog? Neem voor advies op maat contact op via: 0519 - 76 00 08.

Veel gestelde vragen over teamuitje Schiermonnikoog

1. Kunnen wij ook voor zon- en feestdagen ons dagje Schiermonnikoog boeken?
De dagjes kunnen op elke gewenste dag plaatsvinden.

2. Als ik een offerte aanvraag, zit ik er dan meteen aan vast?
Zeker niet! Een offerte is geheel vrijblijvend.

3. Kunnen wij zelf een arrangement samen stellen van diverse onderdelen?
Jazeker kan dat! Wij denken graag met u mee over een dagje op maat.

4. Zijn er ook dagjes Schiermonnikoog te boeken voor een kleiner budget?
Ja, wij bieden veel verschillende dagjes aan in verschillende prijsklassen.

5. Is het mogelijk om als kleine groep aan te sluiten bij een andere groep?
Nee, dit is niet mogelijk. Wij bieden alleen uitjes aan exclusieve groepen.

6. Kunnen wij een activiteit op zondag doen?
Ook op de zondag is dit mogelijk!

Voorbeelden teamuitje op Schiermonnikoog

Ontdek de Mol?! aan Tafel
Het spel wat het slechte in uw groep naar boven haalt... U leert iedereen nu pas kennen! Wie vertrouwd u? En wie absoluut niet? In teams speelt u het spel en komt u erachter wie u aan het belazeren was. Durft u dit spannende spel aan met uw team?

Recensie:
Ontdek de Mol?! aan Tafel | "Dit spel was het raarste spel dat we ooit gespeeld hadden met een teamuitje. We vertrouwden de totaal verkeerde mensen en werden echt op het verkeerde been gezet. Het was een hele taak om tot een oplossing te komen. Echt onderschat, goed om te weten voor het volgende spel!"

The Phone Schiermonnikoog
Met een mobieltje en een spelboek met opdrachten gaat u op pad. Via sms krijgt u de opdrachten binnen, probeer deze zo goed mogelijk te volbrengen. Bij iedere locatie houdt u de omgeving in de gaten die nodig zijn voor het finalespel. Staat uw team op scherp!?

Recensie: 
The Phone Schiermonnikoog  | "Schiermonnikoog is niet erg groot, dus dachten wij dat dit spel hierdoor niet erg moeilijk zou zijn. Dit viel goed tegen, we moesten echt aan de bak! Als team wordt je goed getest!"

Dropping Terschelling

Dropping Terschelling

Midden in de nacht verdwaald u met uw collega's, familie of vrienden in de Texelse Dennen. Het enige dat u bij u heeft is een kompas en een verouderde kaart. Het spannendste uitje ...

Lees meer
The Target op Terschelling!

The Target op Terschelling!

The Target is een vernieuwend, modern en vooral spannend achtervolgingsspel. In The Target is uw opdracht om in teams een gangster te ontmaskeren door middel van satellietsignalen en aa...

Lees meer
Ontdek de Mol op Terschelling

Ontdek de Mol op Terschelling

Een spannend en actief eilandspel dat al het goede en zeker ook het slechte in uw groep naar boven haalt. De Mol loert iedere minuut tijdens de vele ludieke opdrachten mee. Bent u in st...

Lees meer