UitjesBureau.nl Vebon

Teamuitje Terschelling

Heerlijk uitwaaien en weg van de dagelijkse sleur. Pak uw teamuitje dit jaar eens anders aan! Op het eiland Terschelling voelt u al direct de relaxte eiland cultuur. Laat u meeslepen en beleef het eilandgevoel. De reis begint al in Harlingen, vanuit dit pitoreske stadje vertrekt de boot naar het eiland.

Uw teamuitje Terschelling: bij ons in goede handen!

Op de fiets is het dé manier om op de mooiste plekjes van het eiland te komen. Terschelling heeft een prachtige natuur waar uw teamuitje zeker zal slagen. Voordeel van een eiland als Terschelling: de zon schijnt vaker en het slechte weer waait sneller over. Bel met onze medewerkers voor advies: 0562 - 44 91 48.

Veel gestelde vragen over teamuitje Terschelling

1. Kunnen wij een lunch en/of diner toevoegen aan ons teamuitje op Terschelling?
Dit maakt uw teamuitje juist extra leuk! Het is een aanrader om er een lunch en/of diner aan toe te voegen.

2. Is er een mogelijkheid dat wij zelf bepalen welke uitjes we op de dag uitvoeren?
Deze mogelijkheid is er zeker. Spreek uw voorkeuren uit zodat wij er alles aan kunnen doen om deze dag op uw manier te plannen.

3. Hoe laat kan ons teamuitje starten?
Dit ligt aan de vertrektijden van de boot. Bel ons gerust voor actuele vertrektijden en meer informatie.

4. Hoe ver van te voren moeten wij reserveren voor ons teamuitje op Ameland?
Prettig is als u minimaal 3 weken van te voren de reservering maakt. Zo hebben wij de tijd om alles precies te regelen zoals u dat wilt.

5. Wat is het BTW percentage op de uitjes?
Dit kan per uitje verschillen: of 6% of 21%.

Voorbeelden van teamuitjes op Terschelling

Terschellinger Jutkamp
Dit teamuitje op Terschelling biedt u een middag vol avontuur en ontdekkingen. Deze dag bestaat uit jutten, navigeren, trots, zeevaart, jacht en een schipbreuk. Fysieke inspanning, samenwerking en competitie daar waar het strand, de zee en de duinen het decor vormen.

Recensie:
Terschellinger Jutkamp | "We zijn de middag vol enthousiasme ingegaan. We hebben van alles geleerd, gehoord en meegemaakt. In deze prachtige omgeving hebben we goed genoten van al het prachtigs wat op ons af kwam."

Huifkartocht op Terschelling
Een hele originele manier om het eiland te ontdekken? Dan is zeker hét teamuitje voor u! Stoere juttersverhalen en eilander juttersbitter ontbreken in dit geheel natuurlijk niet.. Beleef een geweldig teamuitje op Terschelling!

Recensie:
Huifkartocht op Terschelling | "Een geheel nieuwe ervaring voor de meeste van ons. Iedereen uit de grote stad maakt dit niet snel mee waardoor dit een erg leuke ervaring was! Sommige keken hun ogen uit, erg grappig om te zien."

Huifkartocht op Terschelling

Huifkartocht op Terschelling

De huifkar is een originele manier om het eiland te ontdekken. Tijdens een 2 à 3 uur durende tocht door bos, duin en over het Noordzeestrand zal de voerman u graag vertellen over flora...

Lees meer
Terschellinger scharrel tocht

Terschellinger scharrel tocht

Tijdens deze ochtendactiviteit gaat u gewapend met fietstas en fietsroute op pad. U maakt een gevarieerde fietstocht over het eiland met een aantal interessante pitstops. Op verschillen...

Lees meer