UitjesBureau.nl Vebon

Teamuitje Vlieland

Er is van alles te beleven op Vlieland. Een prachtig eiland dat bestaat uit duinen, strand en bossen. Heerlijk rustig en zeer geschikt voor een teamuitje naar uw wens. Dit kan bijvoorbeeld een ontspannen, actief of feestelijk teamuitje zijn. Dit bepaald u helemaal zelf!

Uw teamuitje Vlieland: door ons op maat gemaakt!

Vergeet de drukte van het dagelijkse leven en geef u over aan de rust. Adem de schone lucht ini en stort u in het eiland avontuur. Voor meer informatie en al uw vragen kunt u gerust contact opnemen met een van onze werknemers. Zij staan u maar al te graag te woord en helpen u met het organiseren van hét teamuitje van het jaar! Via : 0562 - 76 00 01.

Veel gestelde vragen over teamuitjes Vlieland

1.  Wat zijn de starttijden van de teamuitjes?
Dit kunt u helemaal zelf bepalen. Afhankelijk van vertrektijden van de veerboot kunt u het verder helemaal zelf bepalen

2. Hoe lang van te voren moet er gereserveerd worden?
Het prettigst voor beide partijen is minimaal 3 weken. Dan bent u zeker van het gehele teamuitje en is er genoeg tijd om alles te regelen.

3. Zijn er dagen dat er geen teamuitjes plaats kunnen vinden?
Net als de starttijd bepaald u de datum ook zelf.

4. Kan ik een lunch en/of diner toegevoegen aan ons teamuitje?
Dat kan zeker. U maakt uw uitje alleen maar leuker!

5. Is het mogelijk om zelf een dag vol teamuitjes te plannen zodat we een eigen arrangement samenstellen?
Geen probleem. U kunt alles zelf uitzoeken en zo inplannen zoals u dat wilt. Wij regelen het allemaal voor u.

Voorbeelden van teamuitjes op Vlieland

Ontdek de Mol Quiz
Een zeer spannende quiz waarbij de mol het team op slinkse wijze onderuit probeert te halen. Iedereen probeert verdadchte acties te ontlokken en niemand vertrouwd elkaar.... Zijn uw collega's wel te vertrouwen?! Bekijk het zelf bij dit spannende teamuitje!

Recensie:
Ontdek de Mol Quiz | "Een spannend spel waarbij niet iedereen even aardig was. Gelukkig hebben we het spel als volwassenen weten te spelen! Zeker een aanrader, het was allemaal goed geregeld. Wat het extra leuk maakte was het feit dat we op een eiland zaten en in een geheel nieuwe omgeving waren. Dit maakte het teamuitje op Vlieland toch net even wat leuker".

Eilandspel 1 Minute... To Win It!
Vlieland op de meest bijzondere manier zien? Vandaag  maakt u een route over het eiland waarbij u de meest vreemde opdrachten tot een goed einde moet zien te brengen. Lukt u het alle opdrachten te voltooien? Of is een van uw collega's lastig?

Recensie:
Eilandspel 1 Minute... To Win It! | "Een eilandspel om niet meer te vergeten. We hebben het spel de hele middag gespeeld en hebben het goed weten af te sluiten. Erg lastig omdat er constant 1 collega is die alles in de war probeerde te gooien".

GPS tocht over Vlieland - Teambuildingsuitje

GPS tocht over Vlieland - Teambuildingsuitje

Wilt u op een unieke manier kennismaken met Vlieland, dan is de GPS challenge de ideale activiteit voor uw gezelschap. Deze tocht voert u langs de gekste, leukste en meest bijzondere lo...

Lees meer
The Phone Vlieland

The Phone Vlieland

De rust op het eiland Vlieland wordt vandaag verstoord..het spannende eilandspel The Phone gaat hier namelijk gespeeld worden! Probeer zoveel mogelijk opdrachten goed te volbreng...

Lees meer
De Slimste Mens - Dinerspel aan tafel

De Slimste Mens - Dinerspel aan tafel

Kunt u de slimste mensen ter wereld en in de regio evenaren? Tijdens dit spel komt u erachter of u slimmer bent dan Hans de Boer, Albert Einstein, Sabine de Vries, Leonardo da Vinci, Ka...

Lees meer