UitjesBureau.nl Vebon

Teamuitje Vlieland

Er is van alles te beleven op Vlieland. Een prachtig eiland dat bestaat uit duinen, strand en bossen. Heerlijk rustig en zeer geschikt voor een teamuitje naar uw wens. Dit kan bijvoorbeeld een ontspannen, actief of feestelijk teamuitje zijn. Dit bepaald u helemaal zelf!

Uw teamuitje Vlieland: door ons op maat gemaakt!

Vergeet de drukte van het dagelijkse leven en geef u over aan de rust. Adem de schone lucht ini en stort u in het eiland avontuur. Voor meer informatie en al uw vragen kunt u gerust contact opnemen met een van onze werknemers. Zij staan u maar al te graag te woord en helpen u met het organiseren van hét teamuitje van het jaar! Via : 0562 - 76 00 01.

Veel gestelde vragen over teamuitjes Vlieland

1.  Wat zijn de starttijden van de teamuitjes?
Dit kunt u helemaal zelf bepalen. Afhankelijk van vertrektijden van de veerboot kunt u het verder helemaal zelf bepalen

2. Hoe lang van te voren moet er gereserveerd worden?
Het prettigst voor beide partijen is minimaal 3 weken. Dan bent u zeker van het gehele teamuitje en is er genoeg tijd om alles te regelen.

3. Zijn er dagen dat er geen teamuitjes plaats kunnen vinden?
Net als de starttijd bepaald u de datum ook zelf.

4. Kan ik een lunch en/of diner toegevoegen aan ons teamuitje?
Dat kan zeker. U maakt uw uitje alleen maar leuker!

5. Is het mogelijk om zelf een dag vol teamuitjes te plannen zodat we een eigen arrangement samenstellen?
Geen probleem. U kunt alles zelf uitzoeken en zo inplannen zoals u dat wilt. Wij regelen het allemaal voor u.

Voorbeelden van teamuitjes op Vlieland

Ontdek de Mol Quiz
Een zeer spannende quiz waarbij de mol het team op slinkse wijze onderuit probeert te halen. Iedereen probeert verdadchte acties te ontlokken en niemand vertrouwd elkaar.... Zijn uw collega's wel te vertrouwen?! Bekijk het zelf bij dit spannende teamuitje!

Recensie:
Ontdek de Mol Quiz | "Een spannend spel waarbij niet iedereen even aardig was. Gelukkig hebben we het spel als volwassenen weten te spelen! Zeker een aanrader, het was allemaal goed geregeld. Wat het extra leuk maakte was het feit dat we op een eiland zaten en in een geheel nieuwe omgeving waren. Dit maakte het teamuitje op Vlieland toch net even wat leuker".

Eilandspel 1 Minute... To Win It!
Vlieland op de meest bijzondere manier zien? Vandaag  maakt u een route over het eiland waarbij u de meest vreemde opdrachten tot een goed einde moet zien te brengen. Lukt u het alle opdrachten te voltooien? Of is een van uw collega's lastig?

Recensie:
Eilandspel 1 Minute... To Win It! | "Een eilandspel om niet meer te vergeten. We hebben het spel de hele middag gespeeld en hebben het goed weten af te sluiten. Erg lastig omdat er constant 1 collega is die alles in de war probeerde te gooien".

Puzzeltocht met de fiets!

Puzzeltocht met de fiets!

Vlieland is een echt fietseiland, zeker in de zomer. Om de verschillende routes over het eiland nog leuker te maken, gaat u puzzelend het eiland over! In teams strijd u tegen elkaar. Wi...

Lees meer
Streetgolf

Streetgolf

Winnen met een straatlengte voor. Dat is het ultieme doel van Streetgolf! De bal niet op de green maar wel door de straten van Oost-Vlieland op Vlieland.

Lees meer
Ontdek de Mol op Vlieland?!

Ontdek de Mol op Vlieland?!

Een spannend en actief eilandspel dat al het goede en zeker ook het slechte in uw groep naar boven haalt. De Mol loert iedere minuut tijdens de vele ludieke opdrachten mee. Bent u in st...

Lees meer