UitjesBureau.nl Vebon

Uitje Ameland

Op Ameland is de fiets het meest populaire vervoersmiddel. Op de fiets kunt u het eiland ontdekken en tegelijk genieten van het landschap en de rust die dit met zich mee brengt. Wat Ameland ook te bieden heeft zijn solexen, brommers en scooters. Een geweldige manier om het eiland te bekijken!

Uitje Ameland: bij ons in goede handen!

U kunt van uw uitje op Ameland natuurlijk ook een geweldig weekend maken. Ameland biedt verschillende logiesmogelijkheden. Een hotel, bungalow of appartement, het kan allemaal! Natuurlijk is het ook geen probleem om op een camping in een tent of caravan te bivakkeren. Bel ons voor al uw vragen via het telefoonnummer: 0519 - 76 00 03.

Veel gestelde vragen over uitje Ameland

1. Hoe laat moeten wij starten met een uitje?
Dit ligt aan de vertrektijden van de boot. Neem contact met ons op voor alle informatie en starttijden voor uw uitje op Ameland

2. Zijn er ook uitjes op Ameland te boeken voor een lager budget dan de uitjes die op de website staan?
Dit kan, we hebben altijd verschillende uitjes in verschillende prijsklassen.

3. Kunnen wij zelf een dag samenstellen op Ameland?
Ja zeker, als u aan geeft wat u wilt doen zorgen wij ervoor dat dit een leuke dag wordt waarop alles op elkaar aansluit.

4. Wat als het weer erg slecht is?
Wij hebben altijd poncho's op voorraad en zorgen voor indoor-locaties bij te slecht weer.

5. Als ik een offerte aanvraag voor een uitje op Ameland, zit ik dan meteen aan dit  uitje vast?
Nee, een offerte is altijd vrijblijvend!

Voorbeelden uitje Ameland

Stranden op Ameland
Eerst maakt u een prachtige solextocht en gaat u al puzzelend het eiland over. Hierna staat er een heerlijke lunch klaar voor u. Dan begint het feest pas: u gaat blokarten en powerkiten op het strand. Durft u het aan?!...

 Recensie: 
Stranden op Ameland "Erg genoten van al het moois wat het eiland Ameland te bieden heeft. We begonnen de dag rustig maar dit was in de middag niet meer het geval. Geweldige overgang, voor ieder wat wils!."

Biken en BBQ-en op Ameland
Doordat Ameland een geweldig fietseiland is krijgt u alle technieken over het mountainbiken te horen! Deze mag ik meteen toepassen bij een mountainbiketocht over het eiland Ameland. Hierna sluit de avond af met een overheerlijke barbecue, wat wilt u nog meer?!

 Recensie: 
Biken en BBQ-en op Ameland "Voor de fietsliefhebber zeker een aanrader. Leuk om nieuwe technieken te leren en ze direct toe te kunnen passen. Je kan je helemaal uitleven want na dit ritje hebben we genoten van een barbecue. Alles was goed geregeld en ik heb heerlijk op m'n luie kont gezeten!."
 

Powerkiten op het strand

Powerkiten op het strand

Onder leiding van een instructeur maakt u kennis met deze spectaculaire activiteit. Met de wind in uw haren en de zon op het gezicht, worden de beginselen van het vliegeren bijgebra...

Lees meer
Strand middag Arrangement!

Strand middag Arrangement!

Een hele middag heerlijk op het strand met diverse activiteiten maken uw dagje uit tot een <...

Lees meer