UitjesBureau.nl Vebon

Uitje Schiermonnikoog

Schiermonnikoog is in het bezig van prachtige natuurgebieden. Verschillende landschapstijlen en de rust die het eiland met zich  mee brengt. Alle gebieden zijn toegankelijk en het Nationaal Park Schiermonnikoog is ongeveer 5400 hectare. Er zijn genoeg wandel- en fietspaden waar u van kunt genieten!

Uw uitje op Schiermonnikoog: bij ons in goede handen!

Schiermonnikoog is de kleinste gemeente van heel Nederland. Ook zijn auto's hier niet toegestaan. Kom tot rust op dit heerlijke eiland en geniet. Als u de boot van Lauwersoog naar Schiermonnikoog in stapt krijgt u  het eilandgevoel al direct te pakken. Bel voor uw vragen: 0562 - 44 91 48.

Veel gestelde vragen over uw uitje Schiermonnikoog

1. Hoe lang van te voren moet er gereserveerd worden?
Het prettigst voor beide partijen is minimaal 3 weken. Dan bent u zeker van het gehele uitje en is er genoeg tijd om alles te regelen.

2. Wat zijn de starttijden van de uitjes?
Dit ligt aan de vertrektijden van de boot. Neem contact met ons op voor actuele vertrektijden.

3. Zijn er dagen dat er geen uitjes plaats kunnen vinden?
Net als de starttijd bepaald u de datum ook zelf.

4. Kan ik een lunch en/of diner toegevoegen aan ons bedrijfsuitje?
Dat kan zeker. U maakt uw uitje alleen maar leuker!

5. Is het mogelijk om zelf een dag vol uitjes te plannen zodat we een eigen arrangement samenstellen?
Geen probleem. U kunt alles zelf uitzoeken en zo inplannen zoals u dat wilt. Wij regelen het allemaal voor u.

Voorbeelden uitje Schiermonnikoog

Ontdek de Mol Quiz
Teams aftroeven door middel van list en bedrog. Maak u  niet te verdacht, iedereen verdenkt elkaar van alles! Haal de Mol op een slinkse wijze onderuit... Gaat u dat lukken?!

 Recensie: 
Ontdek de Mol Quiz "Wat een spel.... Nooit verwacht dat mijn collega's zo fanatiek waren! Iedereen ging helemaal in het spel op en dit maakte het extra leuk."

Crazy 88: Eilandspel
Een doorgedraaid spelletje met doldwaze opdrachten. Met de camera het dorp in en te gekke opdrachten uitvoeren. De ene nog gekker dan de ander.. Alles natuurlijk binnen de aangegeven tijd!

 Recensie: 
Crazy 88: Eilandspel "Op dit kleine eiland hebben wij crazy 88 gespeeld. Het eiland is klein, maar dit zegt niets over het aantal mensen die op straat lopen. Er was genoeg bekijks tijdens onze opdrachten wat het extra leuk maakte. Iedereen bleef staan om te kijken wat we aan het doen waren!"

The Phone Schiermonnikoog

The Phone Schiermonnikoog

De rust op het eiland Schiermonnikoog wordt vandaag verstoord..het spannende eilandspel The Phone gaat hier namelijk gespeeld worden! Probeer zoveel mogelijk opdrachten goed te volbre...

Lees meer
Crazy 88: Eilandspel op Schier!

Crazy 88: Eilandspel op Schier!

In dit eilandspel worden meerdere teams met doldwaze opdrachten het dorp ingestuurd. Welk team heeft het meeste lef en toont naast lef ook snelheid en teamwork!? We zullen het zien op h...

Lees meer