UitjesBureau.nl Vebon

Uitje Vlieland

Vlieland kenmerkt zich door het uitgesproken en rustige karakter. Het eiland heeft maar één dorp en het landschap van Vlieland bestaat vooral uit duingebied, strand en veel bos. Autoverkeer wordt vervangen door ruimte, schone lucht, rust en natuurschoon.

Uitje Vlieland: bij ons in goede handen!

Vanaf Harlingen neemt u de boot naar Vlieland waar u op de boot al helemaal tot rust komt. De bootreis alleen al is een belevenis op zich. U vaart over de de Noordzee waarbij u voorbereid wordt op het prachtige eiland Vlieland. Laat u meeslepen en ga mee in de betoverende rustgevende werking van het eiland. Neem contact op met een van onze medewerkers voor vragen: 0562 - 76 00 01.

Veel gestelde vragen over een Uitje Vlieland

1. Hoe laat moeten wij starten met een uitje?
Dit ligt aan de vertrektijden van de boot. Neem contact met ons op voor alle informatie en starttijden voor uw uitje op Vlieland

2. Zijn er ook uitjes op Vlieland te boeken voor een lager budget dan de uitjes die op de website staan?
Dit kan, we hebben altijd verschillende uitjes in verschillende prijsklassen.

3. Kunnen wij zelf een dag samenstellen op Vlieland?
Ja zeker, als u aan geeft wat u wilt doen zorgen wij ervoor dat dit een leuke dag wordt waarop alles op elkaar aansluit.

4. Wat als het weer erg slecht is?
Wij hebben altijd poncho's op voorraad en zorgen voor indoor-locaties bij te slecht weer.

5. Als ik een offerte aanvraag voor een uitje op Ameland, zit ik dan meteen aan dit  uitje vast?
Nee, een offerte is altijd vrijblijvend!

Voorbeelden uitje Vlieland:

Walking lunch met puzzeltocht
U leert Vlieland op een gezellige en speels manier kennen. U begint met een kopje soep waarna u op pad gaat. Daarna schuift u aan voor een lekker lunchbroodje in het volgende restaurant. De puzzeltocht gaat ook weer verder en tijdens de prijsuitreiking geniet u van een heerlijk lunchdessert.

 Recensie: 
Walking lunch met puzzeltocht "We hebben een hele gezellige dag gehad. Het leuke was dat je iedere keer op pad ging waarna je even tot rust kon komen met een hapje en een drankje om overleg te plegen. Een erg leuke combinatie."

Moorddiner op Vlieland
U leert uw collega's op een geheel andere manier kennen. Iedereen speelt het spel zoals u nooit had verwacht, u zult aandachtig moeten luisteren, leugens ontdekken, listen ontrafelen, complotten ontmantelen en vooral ook de gulle lach moeten ontdekken.

 Recensie: 
Moorddiner op Vlieland "Zoals de omschrijving al zegt: je leert je collega's op een geheel andere manier kennen. Dit was bij ons ook zeker het geval. We hebben collega's meegemaakt zoals we ze nog nooit meegemaakt hebben en zich van een hele andere kant lieten zien. Erg leuk diner, een keer wat anders dan gewoon uit eten."

Solextour Kris Kras Kwis door Vlieland

Solextour Kris Kras Kwis door Vlieland

Kan het u niet gek genoeg tijdens uw dagje uit? Ga dan met de solex, tandems, nordic walkers, steps, segways, of een paar goed geoliede rollators over het eiland touren! Wij helpen u gr...

Lees meer
Walking lunch met Puzzeltocht

Walking lunch met Puzzeltocht

Vlieland op een gezellige en speelse manier kennen? Uw dag begint met een heerlijk kopje soep in een sfeervol restaurant. Vervolgens gaan jullie in teamverband met het spelboek ...

Lees meer
Puzzeltocht met de fiets!

Puzzeltocht met de fiets!

Vlieland is een echt fietseiland, zeker in de zomer. Om de verschillende routes over het eiland nog leuker te maken, gaat u puzzelend het eiland over! In teams strijd u tegen elkaar. Wi...

Lees meer