UitjesBureau.nl Vebon

Uitje Vlieland

Vlieland kenmerkt zich door het uitgesproken en rustige karakter. Het eiland heeft maar één dorp en het landschap van Vlieland bestaat vooral uit duingebied, strand en veel bos. Autoverkeer wordt vervangen door ruimte, schone lucht, rust en natuurschoon.

Uitje Vlieland: bij ons in goede handen!

Vanaf Harlingen neemt u de boot naar Vlieland waar u op de boot al helemaal tot rust komt. De bootreis alleen al is een belevenis op zich. U vaart over de de Noordzee waarbij u voorbereid wordt op het prachtige eiland Vlieland. Laat u meeslepen en ga mee in de betoverende rustgevende werking van het eiland. Neem contact op met een van onze medewerkers voor vragen: 0562 - 76 00 01.

Veel gestelde vragen over een Uitje Vlieland

1. Hoe laat moeten wij starten met een uitje?
Dit ligt aan de vertrektijden van de boot. Neem contact met ons op voor alle informatie en starttijden voor uw uitje op Vlieland

2. Zijn er ook uitjes op Vlieland te boeken voor een lager budget dan de uitjes die op de website staan?
Dit kan, we hebben altijd verschillende uitjes in verschillende prijsklassen.

3. Kunnen wij zelf een dag samenstellen op Vlieland?
Ja zeker, als u aan geeft wat u wilt doen zorgen wij ervoor dat dit een leuke dag wordt waarop alles op elkaar aansluit.

4. Wat als het weer erg slecht is?
Wij hebben altijd poncho's op voorraad en zorgen voor indoor-locaties bij te slecht weer.

5. Als ik een offerte aanvraag voor een uitje op Ameland, zit ik dan meteen aan dit  uitje vast?
Nee, een offerte is altijd vrijblijvend!

Voorbeelden uitje Vlieland:

Walking lunch met puzzeltocht
U leert Vlieland op een gezellige en speels manier kennen. U begint met een kopje soep waarna u op pad gaat. Daarna schuift u aan voor een lekker lunchbroodje in het volgende restaurant. De puzzeltocht gaat ook weer verder en tijdens de prijsuitreiking geniet u van een heerlijk lunchdessert.

 Recensie: 
Walking lunch met puzzeltocht "We hebben een hele gezellige dag gehad. Het leuke was dat je iedere keer op pad ging waarna je even tot rust kon komen met een hapje en een drankje om overleg te plegen. Een erg leuke combinatie."

Moorddiner op Vlieland
U leert uw collega's op een geheel andere manier kennen. Iedereen speelt het spel zoals u nooit had verwacht, u zult aandachtig moeten luisteren, leugens ontdekken, listen ontrafelen, complotten ontmantelen en vooral ook de gulle lach moeten ontdekken.

 Recensie: 
Moorddiner op Vlieland "Zoals de omschrijving al zegt: je leert je collega's op een geheel andere manier kennen. Dit was bij ons ook zeker het geval. We hebben collega's meegemaakt zoals we ze nog nooit meegemaakt hebben en zich van een hele andere kant lieten zien. Erg leuk diner, een keer wat anders dan gewoon uit eten."

The Phone Vlieland

The Phone Vlieland

De rust op het eiland Vlieland wordt vandaag verstoord..het spannende eilandspel The Phone gaat hier namelijk gespeeld worden! Probeer zoveel mogelijk opdrachten goed te volbreng...

Lees meer
De Slimste Mens Quiz

De Slimste Mens Quiz

Samen met uw collega's strijden voor de titel 'De Slimste Mens'. In team speelt u een aantal vragenrondes over allerlei onderwerpen. Vervolgens speelt de slimste mens van uw team de spa...

Lees meer
Ontdek de Mol aan Tafel?!

Ontdek de Mol aan Tafel?!

Een spannend en actief dinerspel dat al het goede en zeker ook het slechte in uw groep naar boven haalt. Het bedrijfsuitje om uw vrienden/collega's echt te leren kennen. Wie vertrouwt u...

Lees meer