UitjesBureau.nl Vebon

Wadlopen Ameland

Ameland beschikt over een drassig natuurgebied, een woongebied en veel vogels en dieren. Daarom is wadlopen op Ameland is een zeker een aanrader. Voeten glijdend door de bagger, al wandelend door het slik. Tijdens het zoeken van een weg tussen de slenken en geulen komt u het verborgen leven van het wad tegen.

Wadlopen op Ameland: bij ons in goede handen!

Ga de uitdaging aan en loop samen met uw collega's en/of vrienden over het wad. WaddenUitjes.nl kan voor u de leukste tocht organiseren waardoor de gehele tocht aan al uw wensen zal voldoen. Nieuwsgierig geworden of heeft u gewoon een vraag? Voor meer informatie kunt u gerust informatie opnemen met: 0519 - 76 00 03.

Veel gestelde vragen over wadlopen op Ameland

 1. Kunnen wij ons dagje en het wadlopen op Ameland zelf samenstellen?
Dat kan zeker. Alle activiteiten kunnen met elkaar gecombineerd worden zodat u uw eigen dag helemaal in kunt delen.

2. De dagjes Ameland zijn duurder dan ons budget toe laat. Is hier iets aan te doen?
Ja, neem contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen regelen.

3. Hoeveel BTW komt er nog bij het wadlopen en de uitjes op?
De BTW is 6% of 21%. Dit verschilt per activiteit op Ameland.

4. Staan de begintijden vast?
De boot naar Ameland vaart op bepaalde tijden. Alles zal tussen deze tijden geregeld worden. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie.

5. Kunnen wij ook op zondag een wadloop tocht op Ameland boeken?
Dit kan! Neem gerust contact met ons op zodat wij voor u kunnen kijken welke zondag er wadloop tochten georganiseerd worden.

6. Kunnen we met minder personen komen dan minimaal staat aangegeven?
Ja, dit is mogelijk. Maar: u dient wel het bedrag te betalen dat voor het minimum aantal personen bepaald is.

7. Zit er altijd een lunch en/of diner bij een dagje wadlopen op Ameland?
Nee, dit mag u ook zelf bepalen. Als u aan geeft wat u graag wilt zullen wij er voor zorgen dat dit geregeld wordt.

Voorbeelden van uitjes in combinatie met het wadlopen op Ameland

Hou van Holland Quiz
Plof na de wadloop toch even lekker neer met elkaar en ga de uitdaging aan! Een echte Hollandse Quiz met een Amelandse knipoog. Natuurlijk kunt u deze quiz afsluiten met een heerlijk drie gangen diner naar keuze.

Recensie:
Hou van Holland Quiz | "De Hou van Holland Quiz was een goeie afsluiter na het wadlopen. Na een zeer actieve dag mochten onze hersenen het werk gaan doen. We hebben enorm gelachen en we zullen deze dag niet snel vergeten."

Op het Amelandse strand
Na het wadlopen wordt u verwacht op een ander stuk van Ameland. Een combinatie tussen powerkiten en blokarten is voor u samengesteld. Op het hardste gedeelte van het strand is de weerstand het laagste en de snelheid dus het hoogst! Hierna ploft u neer bij een strandpaviljoen waar een barbecue op  u te wachten staat. Klets na, borrel en geniet van het uitzicht.

Recensie:
Op het Amelandse strand | "Wij hebben het dit jaar geheel anders aangepakt met ons personeelsfeest. Een zeer sportieve, gafe, onvergetelijke dag. De leukste activiteiten op één dag met een geweldige afsluiter. Zonder twijfel, ik ga dit uitje aanraden bij mijn vrienden en kennissen!"

Duinexcursie Ameland

Duinexcursie Ameland

Tijdens deze wandeling wordt u meegenomen door een stukje prachtige natuur van Ameland. Tegelijkertijd wordt er uitleg gegeven over de manier van leven op het eiland van vroeger.

Lees meer
Challenge Parcours

Challenge Parcours

Het challenge parcours is een uitdaging waarbij het om de inzet van het team draait. Per fiets moeten de onderdelen, die verspreid rondom het dorp Nes liggen, worden gezocht en per acti...

Lees meer
Zeskamp Ameland – Teambuilding

Zeskamp Ameland – Teambuilding

Een perfect onderdeel om te kijken hoe goed er in teamverband gewerkt kan worden! De teams strijden tijdens de verschillende onderdelen tegen elkaar.

Lees meer