UitjesBureau.nl Vebon

Wadlopen Schiermonnikoog

Zin om even heerlijk  uit te waaien en een prachtige tocht op Schiermonnikoog te maken? Dan bent u hier aan het goede adres. De kokkels zullen knisperen onder uw voeten en de zeepapieren zult u ontdekken door de hoopjes prut. Met de voeten glijdend door de bagger, loopt u door het slik. Gillend van plezier uw schoen verliezen in de prut: ervaar het!

Wadlopen op Schiermonnikoog: bij ons in goede handen!

Uw dag wadlopen op Schiermonnikoog wordt een succes! WaddenUitjes.nl werkt met verschillende bedrijven op Schiermonnikoog samen waardoor uw dag gegarandeerd een succes wordt. Al uw zorgen blijven aan wal, geef u over! Voor al vragen: 0519 - 76 00 08.

Veel gestelde vragen over wadlopen op Schiermonnikoog

1. De dag Schiermonnikoog is duurder dan ons budget toe laat. Is hier iets aan te doen?
Ja, neem contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen regelen.

2. Kunnen wij ook op zondag een wadloop tocht op Schiermonnikoog boeken?
Dit kan! Neem gerust contact met ons op zodat wij voor u kunnen kijken welke zondag er wadloop tochten georganiseerd worden.

3. Kunnen wij ons dagje en het wadlopen op Schiermonnikoog zelf samenstellen?
Dat kan zeker. Alle activiteiten kunnen met elkaar gecombineerd worden zodat u uw eigen dag helemaal in kunt delen.


4. Hoeveel BTW komt er nog bij het wadlopen en de uitjes op?
De BTW is 6% of 21%. Dit verschilt per activiteit op Schiermonnikoog.

5. Zit er altijd een lunch en/of diner bij een dagje wadlopen op Schiermonnikoog?
Nee, dit mag u ook zelf bepalen. Als u aan geeft wat u graag wilt zullen wij er voor zorgen dat dit geregeld wordt.

6. Staan de begintijden vast?
De boot naar Schiermonnikoog vaart op bepaalde tijden. Alles zal tussen deze tijden geregeld worden. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie.

7. Kunnen we met minder personen komen dan minimaal staat aangegeven?
Ja, dit is mogelijk. Maar: u dient wel het bedrag te betalen dat voor het minimum aantal personen bepaald is.

Voorbeelden van uitjes in combinatie met het wadlopen op Schiermonnikoog

Hou van Holland | Eilandspel
Na uw wadloop tocht ligt er een oerhollands spel op u te wachten. U strijd in teams voor het bedrijf en vaderland. Kom even tot rust waarna u zich weer voor kunt bereiden op de avond. Maak er een spetterende dag van op Schiermonnikoog!

Recensie:
Hou van Holland | Eilandspel "Erg leuke dag gehad. Nooit verwacht dat wadlopen zó leuk was! Het Hou van Holland spel was een leuke activiteit om erna te doen. "

Ranking the Battle
Na het wadlopen gaat u elkaar nóg beter leren kennen. Met dit spel gaat u uw collega's 'ranken'. Hoe goed kent u ze eigenlijk? U zult verrast worden door alle rare hobby's en gewoontes.

Recensie:
Ranking the Battle "Tijdens het wadlopen leerde we elkaar al beter kennen. Je ziet wie er nog zin in heeft en gemotiveerd blijven, en je ziet wie er liever gewoon meteen stoppen. Na deze wandeling hebben we Ranking the Battle gespeeld. Erg leuk om te zien hoe je elkaar beter leert kennen en elkaar helemaal verkeerd in kan schatten."

Ontdek de Mol aan Tafel?!

Ontdek de Mol aan Tafel?!

Een spannend en actiefdinerspel dat al het goede en zeker ook het slechte in uw groep naar boven haalt. Het bedrijfsuitje om uw vrienden/collega's echt te leren kennen. Wie vertrouwt u ...

Lees meer
Crazy 88: Eilandspel op Schier!

Crazy 88: Eilandspel op Schier!

In dit eilandspel worden meerdere teams met doldwaze opdrachten het dorp ingestuurd. Welk team heeft het meeste lef en toont naast lef ook snelheid en teamwork!? We zullen het zien op h...

Lees meer