UitjesBureau.nl Vebon

Weekend Ameland

De lente komt er weer aan en dit laten wij niet stilletjes gebeuren! De bloemen gaan weer bloeien, de klok wordt een uur vooruit gezet en de temperatuur stijgt gelukkig weer boven 0. Juist nú is het perfecte moment om er eens heerlijk op uit te gaan met uw collega's en/of vrienden! Kom uit uw winterdip en begin uitgerust aan de lente.

Uw weekend Ameland: door ons op maat gemaakt!

Stap op de boot en omarm de rust die over u heen komt. Geniet van de omgeving, van elkaar en van al het moois dat Ameland u te bieden heeft. Er staat u leuks wat te wachten! Voor al uw vragen kunt u gerust contact opnemen met een van onze enthousiaste werknemers via: 0519 - 76 00 03.

Veel gestelde vragen weekend op Ameland

1. Hoe lang van te voren moet er gereserveerd worden?
Het prettigst voor beide partijen is minimaal 3 weken. Dan bent u zeker van het gehele weekend Ameland en is er genoeg tijd om alles te regelen.

2. Wat zijn de starttijden van de weekendjes?
Dit mag u zelf bepalen. U bent alleen afhankelijk van de vertrektijden van de boot. Neem gerust contact met ons op voor de actuele vertrektijden.

3. Zijn er dagen dat er geen weekenden Ameland plaats kunnen vinden?
Net als de starttijd bepaald u de datum ook zelf.

4.  Is het mogelijk om zelf een weekend vol verschillende uitijes te plannen zodat we een eigen arrangement samenstellen?
Geen probleem. U kunt alles zelf uitzoeken en zo inplannen zoals u dat wilt. Wij regelen het allemaal voor u.

Voorbeelden van bedrijfsuitjes op Ameland:

Ameland op de Solex
U tuft met de solex over het gehele eiland. Heel erg leuk om te zien voor de omstanders, zo'n grote groep solexen achter elkaar aan. Met lekker weer is dit een prachtige manier om het eiland te ontdekken. Natuurlijk ontbreken versnaperingen nie ten daar maken we ook zeker genoeg tijd voor. Ook een wandeling vergeten we dit weekend niet waarna we een geweldig spel naar keuze voor u klaar hebben staan. Ga zitten en geniet van het spel en een overheerlijk driegangendiner wat erbij geserveerd wordt!

Recensie:
Ameland op de Solex | "Wat waren die solexen leuk! Een zeer leuke ervaring en helemaal op zo'n onbekend eiland. Het gehele programma was zó leuk, de ene na de andere activiteit stond voor ons klaar. Top geregeld, bedankt!"

Ameland by night | Dropping & Strandfeest
We beginnen dit weekend met het geweldige spel Hou van Holland! Een heerlijk dinerspel waar u de vingers bij af zult likken. 'S nachts zult u over de Amelandse duinen struinen. Het enige wat u mee krijgt van ons is een kompas en een verouderde kaart. Komt u op tijd terug, of ziet u door de bomen het bos niet meer?

Recensie:
Ameland by night | Dropping & strandfeest "Een leuk eiland ontdekt en een zeer geslaagd weekend gehad."

Strand dag Arrangement!

Strand dag Arrangement!

Het Strand dag arrangement is een arrangement voor de klant die een compleet verzorgt uitje wil boeken zonder zich zorgen te hoeven maken. U kiest zelf de activiteiten en of workshops d...

Lees meer
Kayakken

Kayakken

Kayakken in de golven is een leuke en heel toegankelijke manier om het ‘surf’ gevoel te ervaren. Er worden speciale sit-on-top kayaks voor in de golven gebruikt. Hier zit u los bove...

Lees meer
Zeskamp Ameland – Teambuilding

Zeskamp Ameland – Teambuilding

Een perfect onderdeel om te kijken hoe goed er in teamverband gewerkt kan worden! De teams strijden tijdens de verschillende onderdelen tegen elkaar.

Lees meer