UitjesBureau.nl Vebon

Weekend Terschelling

Ook Terschelling biedt u een schitterend decor voor strandactiviteiten, spelprogramma's, fiets- en GPS-tochten en niet te vergeten heerlijke weekendjes weg op Terschelling! Relaxen, uitwaaien, sportief, het kan allemaal! WaddenUitjes.nl organiseert het allemaal speciaal voor u op maat.

Weekend Terschelling: wij weten waar u moet zijn!

Voor een origineel weekendje weg bent u hier aan het juiste adres. Denk aan het Wrakkenmuseum, powerboat varen of een jutterstocht met de huifkar! Wij adviseren en helpen u erg graag bij het boeken van een weekend Terschelling. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar via: 0562 - 44914.

Veel gestelde vragen weekend Terschelling

1. Hoe laat kunnen de bedrijfsuitjes van start gaan?
Dit ligt aan de vertrektijden van de boot naar Terschelling. Neemt u gerust contact op met ons voor de actuele vertrektijden.

2. Op welke dagen kunnen de dagjes Terschelling plaatsvinden?
Net als de starttijd is ook de datum zelf te bepalen.

3. Hoe lang van te voren moet ik reserveren?
Normaal hanteren wij minimaal 3 weken, maar last minute kan vaak ook, wel moet u er dan rekening mee houden dat er mogelijk geen plaats meer is op de door u aangevraagde datum.

4. Wat is de BTW op de bedrijfsuitjes?
Dit kan per dagje op Vlieland verschillen. Het verschillend van 6 tot 21% BTW.

5. Is het mogelijk om een diner/lunch toe te voegen aan ons weekend Terschelling?
Ja dat kan. En naast een gewone lunch of diner kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een lunch op het water, een moord diner of een high tea.

6. Kunnen wij zelf een arrangementen samen stellen van diverse onderdelen?
Uiteraard kan dat! Net als een lunch en diner kunt u ook andere onderdelen toevoegen. Denk hierbij aan een stadsspel, een rondleiding of een workshop.

Voorbeelden van een weekend Terschelling

Terschelling Actief | Strandspektakel op Terschelling
Uw weekend begint vrijdag met de overtocht naar Terschelling waarna u geheel rustig alles kunt laten bezinken. De volgende dag gaat u op pad met GPS. U zult de mooiste plekjes van Terschelling zien en moet natuurlijk als eerst aankomen op de eindlocatie. Aansluitend hebben wij spectaculaire activiteiten voor u klaar staan. Een instuifprogramma waar we aan allerlei leuke dingen hebben gedacht. Natuurlijk zijn er prijzen te verdelen.... maar ook voor de verliezers is er een kleine troostprijs!

Recensie:
Terschelling Actief | Strandspektakel op Terschelling "We hebben een heerlijk actief weekend Terschelling gehad! Het ene spel na het andere, maar ook rust momentjes tussendoor. Perfect getimed en geregeld. Heel erg bedankt WaddenUitjes.nl!"

Creatief Terschelling | Jutterstocht met huifkar
Bij aankomst staan wij voor u klaar met een heerlijke welkomstborrel. Daarna fietsen we door de vrije natuur en zult u heerlijk gaan schilderen. Hierna kunt u de dorpjes bekijken of een terrasje pakken. Natuurlijk gaat u het Wrakkenmuseum in Formerum bekijken waarna er een diner voor u klaar staat. De volgende dag staat er een spannende huifkartocht richting de Noordzee voor u klaar. Deze zet u uiteindelijk af bij de haven waarna u weer richting huis vertrekt.

Recensie:
Creatief Terschelling | Jutterstocht met huifkar "Van vrijdag tot en met zondag druk geweest met allerlei indrukken, spellen, tochten en noem het maar op. Jullie waren niet te houden! Dit enthousiasme is zeker overgekomen op ons, wij werder met de minuut enthousiaster! Top weekend gehad!!!!"

Uitwaaien op Terschelling | Powerboat

Uitwaaien op Terschelling | Powerboat

Het uitwaaien begint al met de boottocht over de Waddenzee. In dit weekend leert u Terschelling kennen in al zijn facetten. Van de prachtige natuur, stoere jutterverhalen met een creati...

Lees meer
Teambuilding met Hessel

Teambuilding met Hessel

Wie kent hem niet, de wereldberoemde zanger van Terschelling, Hessel. Samen met dochter Tess treedt hij bijna iedere avond op in zijn eigen café de Groene Weide. Onder het café heeft ...

Lees meer