UitjesBureau.nl Vebon

Weekend Vlieland

Langere dagen, kortere nachten, vroeger lichter, later donkerder. De lente komt er weer aan!! De bloemen gaan weer bloeien, het wordt langzamerhand warmer en de bomen worden groener. Dít is de tijd voor een weekend Vlieland met uw vrienden en/of collega's. Ga er eens heerlijk tussenuit en geniet ervan!

Uw weekend Vlieland: bij ons op maat gemaakt!

Vergeet de drukte van de stad en stort u in het eiland avontuur. WaddenUitjes denkt maar al te graag met u mee om het perfecte weekend Vlieland te organiseren. Adem de schone lucht in en neem de rust en stilte goed in u op. Voor informatie en vragen kunt u contact opnemen met ons via het telefoonnummer: 0562 - 76 00 01.

Veel gestelde vragen over een weekend Vlieland

 1. Is het mogelijk dat wij met een kleiner groepje aansluiten bij een grote om zo het minimale aantal te halen?
  Nee helaas, dat is niet mogelijk. WaddenUitjes organiseert alle weekendjes Vlieland exclusief voor groepen.
 2. Hoe laat kunnen we starten met ons weekend Vlieland?
  Omdat het uw weekend is heeft u zelf de tijd in handen. U dient alleen rekening te houden met de vertrektijden van de boot naar Vlieland.
 3. Hoe lang van te voren is het handig om te reserveren?
  Het beste is om minimaal 3 weken van te voren te reserveren. Dit om te garanderen dat er plaats is voor uw weekend Vlieland. Wanneer u kiest voor een last-minute kan dat uiteraard ook. Alleen bestaat dan de mogelijkheid dat er geen plaats meer is op de door u gekozen locatie.
 4. Wat is het BTW percentage op weekendjes Vlieland?
  Per weekend kan dit verschillend zijn. Het varieert van 6% tot 21% per activiteit.
 5. Op welke dagen kunnen de weekendjes Vlieland plaatsvinden?
  Net zoals de tijd van het uitje is ook de dag volledig aan u. WaddenUitjes organiseert 365 dagen per jaar uitjes. Ook op zon- en feestdagen.
 6. Kunnen wij zelf een arrangement samen stellen van diverse onderdelen van jullie site?
  Uiteraard kan dat. Alle onderdelen zijn met elkaar te combineren. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden omtrent weekendje te bespreken.
 7. Zijn er ook bedrijfsuitjes in Utrecht voor een lager budget?
  Ja zeker. Ook voor de lagere budgetten bieden wij arrangementen aan. Neem contact met ons op voor de aanbiedingen van het moment.

Voorbeelden van een weekend Vlieland

Hou van Holland | Fietsen op Vlieland
We beginnen dit weekend met het geweldige spel Hou van Holland! Een heerlijk dinerspel waar u de vingers bij af zult likken. 'S nachts zult u over de Vlielandse duinen struinen. Het enige wat u mee krijgt van ons is een kompas en een verouderde kaart. Komt u op tijd terug, of ziet u door de bomen het bos niet meer?

Recensie: 
Hou van Holland | Fietsen op Vlieland "Erg leuke dag gehad. We hebben in plaats van een weekend gekozen om deze activiteiten op één dag te doen. Dit ging snel maar was ook erg leuk. We hebben ons zeer goed vermaakt en hebben genoten van de boottocht. Dat is écht een aanrader, lekker uitwaaien en even naar een 'andere' wereld varen zonder zorgen."

Vlieland by night | Dropping & Strandfeest
U gaat al puzzelend het eiland Vlieland verkennen. U krijgt een prachtige route te zien waarbij u verschillende opdrachten over het eiland krijgt. Na deze tocht gaat u het meemaken: het enige echte Hou van Holland spel gaat gespeeld worden! Met een heerlijk drie gangen diner erbij? Geen probleem, alleen maar leuker om tussendoor bij te kletsen!

Recensie: 
Vlieland by night | Dropping & strandfeest "Heerlijk om op deze manier Vlieland te leren kennen. Een dropping en strandfeest, en dat allemaal in dit weekend op Vlieland. Heerlijk genoten!"

Dropping & strandfeest

Dropping & strandfeest

De avond begint met een heerlijk diner en het oergezellige Hou van Holland. En dan... midden in de nacht verdwaald in de Vlielandse duinen. Het enige dat u bij u heeft is een kompas en ...

Lees meer
Feest op het Vlielandse strand!

Feest op het Vlielandse strand!

Dit weekend gaat u genieten van het Vlielandse strand. Na de overtocht met Rederij Doeksen staat in de haven uw fiets reeds klaar. Maak kennis op het strand met blokarten en powerkiten....

Lees meer
Uitwaaien op Vlieland

Uitwaaien op Vlieland

Het uitwaaien begint al met de boottocht over de Waddenzee. In dit weekend leert u Vlieland kennen in al zijn facetten. Een super arrangement op dit prachtige eiland inclusief twee over...

Lees meer