UitjesBureau.nl Vebon

Bedrijfsuitje Ameland

Ameland, een heerlijk eiland om uw bedrijfsuitje te organiseren. De rust en ruimte zorgen voor de optimale omgeving voor teambuilding en saamhorigheid. Niet alleen genieten van het strand en de natuur, maar ook de Waddenzee en alle authentieke plaatsjes die het eiland kent.

Wij helpen u graag bij uw bedrijfsuitje op Ameland.

Een dagje of een weekend op Ameland, we hebben alles in ons assortiment. Onze samenwerking met bedrijven op het eiland en de leuke contacten met de mensen zorgen voor een prettige omgeving waar werkelijk alles mogelijk is! Voor meer informatie over bedrijfsuitjes op Ameland, bel met het telefoonnummer: 0519 - 76 00 03.

Veel gestelde vragen bedrijfsuitje op Ameland

1. Hoe lang van te voren moet er gereserveerd worden?
Het prettigst voor beide partijen is minimaal 3 weken. Dan bent u zeker van het gehele uitje en is er genoeg tijd om alles te regelen.

2. Wat zijn de starttijden van de uitjes?
Dit kunt u helemaal zelf bepalen. Het is uw uitje, dus u bepaald de tijden.

3. Zijn er dagen dat er geen uitjes plaats kunnen vinden?
Net als de starttijd bepaald u de datum ook zelf.

4. Kan ik een lunch en/of diner toegevoegen aan ons bedrijfsuitje?
Dat kan zeker. U maakt uw uitje alleen maar leuker!

5. Is het mogelijk om zelf een dag vol uitjes te plannen zodat we een eigen arrangement samenstellen?
Geen probleem. U kunt alles zelf uitzoeken en zo inplannen zoals u dat wilt. Wij regelen het allemaal voor u.

Voorbeelden van bedrijfsuitjes op Ameland:

Ontdek de Mol?! Op Ameland!
Dit spel zit vol wantrouwen, teambuilding en spanning. Je gaat op pad in teams en gaat opdrachten uitvoeren. Hiermee scoort ieder team punten en leer je je collega's pas echt kennen! Eerst even lunchen en verder op de solex. Optioneel kunt u de avond afsluiten met een Hou van Holland Dinerspel om de dag goed af te sluiten!

Recensie:
Wij zijn met ons personeel een dagje op stap geweest op Ameland. We hebben voor het Ontdek de Mol spel gekozen waarna we aansluitend het Hou van Holland gespeeld inclusief diner. Het was een geweldige dag. We hebben genoten van de omgeving, van de spellen en van het informeel met elkaar omgaan. Het was echt een topdag! Volgend jaar proberen we een ander eiland met andere spellen.

Op het Amelandse strand
U start de dag met blokarten en powerkiten. Voor de echte waaghalzen zeker een uitdaging! Durven jij en je collega's deze uitdaging aan te gaan? Razendsnel het strand over waarna je heerlijk gaat genieten in een strandpaviljoen van een barbecue. Heerlijk een borrel in de hand en genieten van het uitzicht. Een busrit naar de haven en overtocht missen natuurlijk niet. Alles om uw dag helemaal te regelen!

Recensie:
We wilden het dit jaar eens anders aanpakken met ons personeelsuitje. We zijn daarom naar het prachtige eiland gekomen om wat te gaan ondernemen. En niet zomaar iets, we werden meteen op het strand met onze neus op de feiten gedrukt, we zouden razendsnel het strand over gaan racen! Gelukkig vond iedereen dit een groot succes. De barbecue was zeker goed geregeld, er mistte niets. Onze dag was geslaagd, bedankt

Discgolf

Discgolf

Discgolf is de frisbee-variant van golf. De spelers moeten in zo min mogelijk worpen een bepaald traject afleggen. Geen pijnlijke vingers door het (niet) vangen van de frisbee, want het...

Lees meer
Meerkamp op het Amelandse strand!

Meerkamp op het Amelandse strand!

Op het strand staan een aantal spellen op u te wachten die u samen met uw team moet uitvoeren. Leer elkaar nog beter kennen tijdens deze spellen en het is natuurlijk ook goed voor d...

Lees meer
Strand middag Arrangement!

Strand middag Arrangement!

Een hele middag heerlijk op het strand met diverse activiteiten maken uw dagje uit tot een <...

Lees meer