UitjesBureau.nl Vebon

Bedrijfsuitje Terschelling

Terschelling, met zijn 70 km aan fietspaden, 30 km strand en het beroemde Oerol festival een prachtig eiland voor uw bedrijfsuitje. Of u nu op zoek bent naar een huifkartocht, een zeehondentocht of wilt u spectaculair uitwaaien op de rescue boot van de KNRM. Waddenuitjes.nl biedt het allemaal.

Bedrijfsuitje Terschelling: bij ons in goede handen.

Een dagprogramma op Terschelling of een (lang) weekend. Alles begeleidt door professionele begeleiders met gevoel voor organisatie en beleving. WaddenUitjes.nl is het evenementenbureau van de Wadden voor alle wensen die u voor uw bedrijfsuitje heeft.Voor meer info belt u: 0562 - 44914.

Veel gestelde vragen bedrijfsuitje op Terschelling

1. Hoe laat kunnen de bedrijfsuitjes van start gaan?
Dat mag u helemaal zelf bepalen! Uw uitje, uw tijden.

2. Op welke dagen kunnen de bedrijfsuitjes plaatsvinden?
Net als de starttijd is ook de datum zelf te bepalen.

3. Hoe lang van te voren moet ik reserveren?
Normaal hanteren wij minimaal 3 weken, maar last minute kan vaak ook, wel moet u er dan rekening mee houden dat er mogelijk geen plaats meer is op de door u aangevraagde datum.

4. Wat is de BTW op de bedrijfsuitjes?
Dit kan per bedrijfsuitje verschillen. Het verschillend van 6 tot 21% BTW.

5. Is het mogelijk om een diner/lunch toe te voegen aan ons bedrijfsfeest?
Ja dat kan. En naast een gewone lunch of diner kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een lunch op het water, een moord diner of een high tea.

6. Kunnen wij zelf een arrangementen samen stellen van diverse onderdelen?
Uiteraard kan dat! Net als een lunch en diner kunt u ook andere onderdelen toevoegen. Denk hierbij aan een stadsspel, een rondvaart, een rondleiding of een workshop.

Voorbeelden van bedrijfsuitjes op Terschelling.

Varen op de Rescueboot:
Voel uzelf voor even een redder in nood. Deze rescueboten gaan met storm en tegenwind de zee op voor reddingsacties. Snelheid, spanning, actie en sensatie zijn van toepassing op deze activiteit. Regenpak aan en zwemvest om en met grote snelheid over het Wad naar de zeehondenplaat te varen om daar het leefgebied van onze beroemde wadbewoners te bekijken.  

Recensie:
Erg leuk om eens in zo'n boot te zitten en het strand van een andere kant te bekijken. We hebben zelfs de zeehondenplaat mogen zien wat onverwacht nog leuker was dan we bij voorbaat dachten!

Terschellinger Jutkamp
Dit veelzijdige bedrijfsuitje op Terschelling biedt u een middag vol avontuur en ontdekkingen. U maakt op een speelse manier kennis met de historische en hedendaagse gebruiken op het eiland. De cultuur van Terschelling en haar bewoners komt tot uiting in de verschillende programma onderdelen. Fysieke inspanning, samenwerking en competitie daar waar het strand, de zee en de duinen het decor vormen.

Recensie:
We hebben Terschelling op een geheel andere manier gezien. Door middel van opdrachten met elkaar te doen kwamen we meer over elkaar en over het eiland te weten. Een leuke ervaring!

The Phone Terschelling
U krijgt een korte speluitleg en de benodigde materialen zullen uitgedeeld worden. Dit zijn een mobieltje en een spelboek waar opdrachten in staan en aanwijzingen naar de verschillende locaties op Terschelling! Via de sms zult u ook enkele opdrachten krijgen! U zult Terschelling op een unieke, speelse en bloedstollende manier leren kennen! U komt uiteraard langs de mooiste plekjes van Terschelling tijdens dit spannende eilandspel!

Recensie:
The Phone was een spel met spannende elementen. Het enige wat we meekregen was een mobiele telefoon met een spelboek. We waren erg benieuwd hoe het spel werkte en hoe het met de telefoon zou gaan. Dit was verrassend leuk en we hebben de opdrachten met heel veel plezier volbracht.

Van afval tot kunst

Van afval tot kunst

Wilt u ook met uw bedrijfsuitje een positieve bijdrage leveren aan de wereld van morgen? Wij werken graag samen met u mee aan dit groene uitje van afval tot Kunst.

Lees meer
Eiland Tuk Tuk

Eiland Tuk Tuk

De wind in uw haren, zonnetje op de bol met de TukTuk in cabriostand en heel Terschelling binnen bereik. Moeiteloos glijdt u langs vermoeide fietsers en uitgelopen wandelaars. Wel even ...

Lees meer
Fietstocht met cultuur

Fietstocht met cultuur

Zomer of winter, op Terschelling is altijd wel iets te beleven. Terschelling is het op één na grootste Waddeneiland van Nederland en met meer dan 200 km aan fietspaden een echt fietse...

Lees meer