UitjesBureau.nl Vebon

Bedrijfsuitje op de Wadden

Een dagprogramma op de Wadden, alles begeleidt door professionele begeleiders met gevoel voor organisatie en beleving. WaddenUitjes.nl is het evenementenbureau van de Wadden voor alle wensen die u voor uw bedrijfsuitje heeft. Uw bedrijfsuitje wordt gegarandeerd een fantastisch groot succes!

Uw bedrijfsuitje op de Wadden: uw uitje bij ons in goede handen.

U kunt uw bedrijfsuitje op de Wadden geheel zelf samenstellen. Kijk naar bedrijfsuitjes op een van de eilanden Terschelling, Texel, Vlieland, Ameland en/of Schiermonnikoog. Voor alle vragen en/of voor meer informatie belt u met een van onze medewerkers: 0222-767003 of 0562449148.

De vele mogelijkheden die de Wadden biedt voor uw  bedrijfsuitje, zorgen er iedere keer weer voor dat bedrijven en groepen die u zijn voorgegegaan, het altijd weer spijtig vinden als de boot richting vaste wal vertrekt.

Veel gestelde vragen bedrijfsuitje op de Wadden

 1. Wat is de BTW op een bedrijfsuitje op de Wadden?
  Dit kan verschillen per bedrijfsuitje. Het verschilt van 6 tot 21% BTW.
 2. Hoe lang van te voren kan ik reserveren?
  Als u drie weken van te voren bent is dit ruim optijd. Zo hebben wij alle tijd om alles te regelen en bent u zeker van een bedrijfsuitje dat tot in de puntjes geregeld is.
 3. Hoe laat kunnen we starten met ons bedrijfsuitje?
  Dit mag u zelf bepalen. Uw uitje, uw tijd.
 4. Zijn er dagen waarop er geen uitjes plaats kunnen vinden?
  De datum bepaald u helemaal zelf. We kunnen iedere dag van het jaar een bedrijfsuitje voor u organiseren.
 5. Is het mogelijk om een iets aan ons uitje toe te voegen om het geheel compleet te maken?
  Dit is mogelijk. U kunt er ten alle tijden een lunch, diner, high tea en/of proeverij aan toevoegen.
 6. Kunnen wij zelf een arrangementen samen stellen van diverse onderdelen?
  Dit kan. U kunt zelf bepalen welke uitjes u wilt doen, wanneer en op welke volgorde.

Voorbeelden van bedrijfsuitjes op de Wadden

TukTuk Rally op Texel
Bindt de onderlinge strijd aan vanuit dit ludieke vervoermiddel met uw collega's, vrienden of familie. Lekker samen lunchen waarna u een rondleiding krijgt in het Juttersmueaum. U voert opdrachten uit en beleeft een middag om niet snel te vergeten.

Recensie:
“We wilden dit keer het bedrijfsuitje geheel anders aanpakken, en dit is gelukt! We zijn een TukTuk Rally gaan houden op Texel. We hebben heerlijk geluncht en hebben veel geleerd over het Jutten. We hebben genoten!”

Op het Vlielandse strand
U begint met een heerlijke lunch op Vlieland. Hierna kunt u gaan blokarten en powerkiten als u het aan durft. Hierna fietst u naar de haven waarna u een overheerlijk diner nuttigt op de overtocht.

Recensie:
“We zijn met ons familiebedrijf naar het Vlielandse strand vertrokken om een heerlijke dag te gaan beleven. Het bokarten en powerkiten vond iedereen een groot succes. Het diner op de boot was een perfecte afsluiten van de dag.”

Blokarten en Landrovertocht

Blokarten en Landrovertocht

Buiten het hoogseizoen rust het eiland, de wind het strand vervormt en het zeewater tot de duinen komt, kan er heerlijk uitgewaaid worden op Terschelling. Het eiland bied in deze period...

Lees meer
Groepsuitje met GPS tocht

Groepsuitje met GPS tocht

Vandaag vind u uw eigen weg over Terschelling aan de hand van een GPS device. Laat u leiden door de satellieten en ontdek het eiland per fiets. Onderweg krijgt u te maken met uitdagende...

Lees meer
Lekker uitwaaien op een Blokart

Lekker uitwaaien op een Blokart

Voel de wind door uw haren en het zand onder uw voeten. Naast lekker uitwaaien wordt het ook een actieve dag. Beachgolfen, powerkiten en blokarten zijn populaire strandacitviteiten en u...

Lees meer