UitjesBureau.nl Vebon

Over Terschelling

Van zomer tot winter, er is altijd wel wat te beleven op Terschelling. Het verschil met de “vaste wal” is dat de zon vaker schijnt en het slechte weer meestal snel overwaait! Het eiland is zo’n 30 kilometer lang en 4 kilometer breed met veel verschillende landschappen als bos, duinen, heide, polder en natuurlijk strand. Terschelling herbergt daarmee unieke locaties voor uw bedrijfsuitje!

Uw evenement begint al op de boot, heerlijk uitwaaien en weg van de dagelijkse sleur. Op het eiland voelt u direct de relaxte eiland cultuur. Laat u meevoeren en beleef het optimale eilandgevoel! Bel met onze medewerkers voor advies op maat op 0562 - 44 91 48.

Nergens is zoveel strand als op Terschelling. Op z’n eilands jutten langs de vloedlijn, met de huifkar over het strand of heerlijk bijkomen in één van de strandpaviljoens, het kan allemaal. Terschelling heeft naast prachtige natuur ook een uitgebreid netwerk van fietspaden. De fiets is dan ook dé manier om de mooiste plekjes van het eiland te ontdekken.

De (unieke) overtocht

De reis naar het eiland begint al in Harlingen. Vanuit dit pitoreske stadje vertrekt de boot naar het eiland. Wanneer u met de auto naar Harlingen komt zijn er diverse parkeergelegenheden, overdekt en niet overdekt. Rederij Doeksen verzorgt dagelijks afvaarten van en naar Terschelling. U kunt kiezen voor een snelle overtocht (ca. 45 minuten) of de reguliere veerdienst (2 uur). Op de boot komt u al helemaal tot rust en los van alles.

Naast de reguliere veerdiensten zijn er ook andere mogelijkheden voor de overtocht. Denk aan een charterschip, speciaal voor uw gezelschap ingezet of heerlijk relaxed per zeilboot  het Wad oversteken. Heel spectaculair is de overtocht per snelle rescueboot. Vast staat dat wanneer in Harlingen de “trossen los” gaan uw eiland avontuur al begint! In de verte wacht de oude vertrouwde vuurtoren Brandaris op u en begroet u al van verre met zijn prachtige lichtstralen.

Vervoer op Terschelling

Terschelling is een echt fiets- en wandeleiland, maar er zijn natuurlijk meer mogelijkheden. Denk eens aan heerlijke tocht per huifkar over het strand en door de bossen of in de winter aan een tocht met stoere landrovers of de strandbus met onderweg een stop voor heerlijke warme chocolademelk met een eilander borreltje. Ook kunnen wij op aanvraag tandems, solexen, brommers en scooters verzorgen. En uiteraard rijden er op het eiland bussen en taxi’s welke speciaal voor het vervoer van groepen ingezet kunnen worden.

Overnachting op Terschelling

Op Terschelling vindt u logiesmogelijkheden in alle soorten en maten. Of u in een luxe hotel wilt overnachten, aan boord van een zeilschip, in een knusse groepsaccommodatie of “back to basic” in een tent, alles is mogelijk. Wij verzorgen uiteraard ook deze boekingen voor u. Tevens kunnen we zorgen voor bagagevervoer vanaf de haven, zodat u heerlijk ontspannen op de fiets kunt stappen. De bagage staat klaar bij uw accommodatie wanneer u arriveert.

Vergaderen op Terschelling

Ook voor zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen, seminars, congressen en trainingen geeft Terschelling een meerwaarde en is daarom een uitermate geschikte locatie. Samen op de boot en loskomen van alles geven een gevoel van saamhorigheid kunnen bijdragen aan een andere kijk op uw organisatie. 

WaddenUitjes.nl heeft ruime ervaring met betrekking tot het organiseren van vergaderingen, seminars, congressen & trainingen. Tevens beschikken wij over een groot netwerk van trainers, coaches etc. Uiteraard kunt u ook uw eigen trainer meenemen. Wij denken graag met u mee en gaan voor u op zoek naar typisch eilander vergader locaties, zoals het vooronder van een schip, een authentieke kerk, een jutters museum of een mooie plek in de natuur.

Uitjesbureau.nl

WaddenUitjes.nl is onderdeel van Uitjesbureau.nl. Wilt u een (bedrijfs)uitje op een ander eiland of in een stad in de Benelux boeken? Kijk dan eens bij onze collega's in deze andere steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Arnhem, Den Haag, Utrecht, Groningen, Alkmaar, Haarlem, Leiden, Zwolle, Nijmegen, Antwerpen, Texel, Maastricht, de Betuwe en Breda.

Beachgolf

Beachgolf

Waar beter dan op het weidse strand van Terschelling kunt u een balletje slaan?! Deze originele variant op het gewone golfen is een bijzondere tak van sport. Beachgolf is een perfecte a...

Lees meer
Kiten op het strand

Kiten op het strand

Onder leiding van een instructeur maakt u kennis met deze spectaculaire activiteit. Met de wind in uw haren en de zon op het gezicht, worden de beginselen van het vliegeren bijgebracht....

Lees meer
Strand middag Arrangement!

Strand middag Arrangement!

Een hele middag heerlijk op het strand met diverse activiteiten maken uw dagje uit tot een <...

Lees meer