UitjesBureau.nl Vebon

Over Texel

Het eiland van de vele mogelijkheden…

Texel is het grootste Waddeneiland en het enige eiland van de provincie Noord Holland. Binnen 5 kwartier bent u vanuit de Randstad in Den Helder. En in slechts 20 minuten bent u met de veerboot al op het idyllische Texel.

Met 4 prachtige seizoenen is er op Texel altijd wat te beleven. Het ontspannen eiland gevoel begint al met het inademen van de zilte lucht op de veerboot. Op het eiland zijn vele mogelijkheden om het echte Texel gevoel te ervaren; ontspannen genieten van de Texelse gastvrijheid, bos en natuurlijk het strand.

Of u nou opzoek bent naar een actieve stranddag met uitdagende activiteiten of wilt borrelen bij een echte Texelse jutter, de mogelijkheden zijn oneindig. Een ding is zeker, de leukste uitjes zijn op Texel!

Met een omtrek van 60 kilometer heeft Texel ruim 30 kilometer strand.  Bijna 14.000 inwoners en ruim 16.000 schapen, waarschijnlijk het bekendste export product van Texel. Kort gevolgd door het Texelse bier wat afgelopen jaren Nederland steeds verder verovert. Ook een kijkje nemen in de keuken van de brouwmeester is mogelijk bij TexelseUitjes!

Vervoer naar Texel

Openbaar vervoer naar de boot is zeer goed geregeld, parkeren kan al op 1 minuut lopen vanaf de boot. De overtocht duur maar 20 minuten en de boot gaat om het uur, en in de hoogtij dagen zelf om het half uur! Lang hoeft u dus nooit te wachten.

Overnachtingen

Van Yurt tot 4 sterren hotel, Texel heeft het allemaal. Afhankelijk van uw budget en wensen gaan wij graag opzoek naar de accommodatie voor uw gezelschap.

Uitje op Texel boeken!?

Uiteraard helpen wij u graag met de organisatie van uw dagje of weekendje op Texel. Wie weet er immers meer van het eiland dan de bewoners zelf? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.