UitjesBureau.nl Vebon

Over Vlieland

Vlieland is een prachtig eiland dat vooral uit duinen, strand en bossen bestaat. Het is een rustig eiland en telt maar één dorp. Desondanks is er van alles te beleven. Het eiland heeft een strandlengte van 20 km en telt 26 km aan fietspaden. Vlieland is dus zeker geschikt voor een actief bedrijfsuitje!

Uw uitje begint al op de boot die u van Harlingen naar Vlieland brengt. Tijdens de overtocht geniet u van het mooie uitzicht over de Waddenzee. Op het eiland aangekomen kunt u de schone lucht inademen en genieten van de rust en de stilte. Vergeet even de drukte van de stad en beleef het eilandavontuur! Voor advies op maat neemt u contact op via: 0562 - 76 00 01.

De Overtocht

De veerdienst vertrekt vanuit Harlingen. Deze gezellige havenplaats is goed bereikbaar per trein, bus of auto. Er is voldoende parkeergelegenheid. Rederij Doeksen verzorgt op vastgestelde tijden de overtocht naar Vlieland. Het is ook mogelijk om op een willekeurig tijdstip de oversteek te maken met uw gezelschap. U kunt hierbij denken aan een zeilschip, een voormalig kokkelschip of een watertaxi. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Vervoer op Vlieland

Op Vlieland mogen alleen de eilanders in een auto rijden. Het voornaamste vervoersmiddel is dan ook de fiets. De vele fietspaden voeren u over het gehele eiland en zo ontdekt u de mooiste plekjes. Verder rijden er bussen en taxi's die speciaal voor groepen ingezet kunnen worden.

Overnachten op Vlieland

Vlieland telt verschillende overnachtingsmogelijkheden. Er zijn op Vlieland verschillende hotels, appartementen, groepsaccommodaties en vakantiehuizen waar u terecht kunt voor een onvergetelijk weekend. U kunt ook voor het ultieme eilandgevoel gaan en overnachten in een tent of een tenthuis! Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan helpen wij u graag bij het vinden van een geschikte accommodatie voor uw gezelschap. 

Zakelijke Uitjes

WaddenUitjes.nl heeft ruime ervaring met betrekking tot het organiseren van vergaderingen, seminars, congressen & trainingen. Tevens beschikken wij over een groot netwerk van trainers, coaches etc. Uiteraard kunt u ook uw eigen trainer meenemen. Wij denken graag met u mee en gaan voor u op zoek naar typisch eilander vergader locaties, zoals het vooronder van een schip, een authentieke kerk, een jutters museum of een mooie plek in de natuur.

Uitjesbureau.nl

WaddenUitjes.nl is onderdeel van Uitjesbureau.nl. Wilt u een (bedrijfs)uitje op een ander eiland of in een stad in de Benelux boeken? Kijk dan eens bij onze collega's in deze andere steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Arnhem, Den Haag, Utrecht, Groningen, Alkmaar, Haarlem, Leiden, Zwolle, Nijmegen, Antwerpen, Texel, Maastricht, de Betuwe en Breda.

Combinatie Blokarten en Powerkiten

Combinatie Blokarten en Powerkiten

Voor de echte waaghalzen is er een combinatie tussen powerkiten en blokarten samengesteld. Afwisselend zult u deze beide activiteiten gaan beleven! 

Lees meer
PowerKiten op het strand

PowerKiten op het strand

Onder begeleiding van een instructeur maakt u kennis met deze spectaculaire activiteit. Met de wind in uw haren en de zon op het gezicht, worden de beginselen van het vliegeren bijg...

Lees meer
Brandingkajakken

Brandingkajakken

Na diverse oefeningen en de nodige peddel- en veiligheidsinstructies, kunt u de golven op gaan zoeken. U trotseert de golven met een sit-on-kano, waarmee u als een golfsurfer de juiste ...

Lees meer