UitjesBureau.nl Vebon

Stranden op Ameland

Stranden op Ameland

Stranden op Ameland

Op de tandems tuft u met de hele groep over het eiland. Een prachtig tafereel om te zien, al die tandems achter elkaar aan! Met het zomerse weer is dit een prachtige manier om u op het eiland voort te bewegen en om het eiland beter te leren kennen. De tandems brengen u naar alle verborgen plekjes op Ameland!

Na deze puzzeltocht ploft u op het strand neer om even lekker te lunchen. Na deze  lunch gaat u kennis maken met blokarten en powerkiten.

Een blokart is een ingenieuze strandzeilwagen, zo gemaakt, dat u het blokarten (strandzeilen) zonder specifieke ervaring kunt leren. Voor u het weet gaat u met een verbluffende snelheid over de zandvlakte en stuift u vlak langs de branding. Op het hardste gedeelte van het strand is de weerstand het laagst en de snelheid dus het hoogst! Tijdens de clinic Blokarten krijgt u uitleg over techniek, zeilregels en veiligheid. Daarna is er volop ruimte om uw lef en stuurkunsten uit te testen.

Powerkiten is geen kinderspel! Het gaat puur om het controleren van de wind. Voelen hoe de wind trekt of draait en leren voelen hoe de kite daarop reageert. Gaat u van nature voor controle en gaat u de strijd met uw kite aan? Of bent uw flexibel en durft u uzelf te laten meevoeren door de kite? U start met een kleine kite en het is de bedoeling dat u aan het einde van de cursus een zo groot mogelijke kite kan beheersen. The sky is the limit!

Na deze activiteiten staat er een heerlijke snack op u te wachten. Alle stoere verhalen komen nu vast en zeker naar voren.

Wilt u nog even blijven borrelen, dan is dat geen probleem. Het is ook mogelijk dat uw gereserveerde privébus u naar de haven brengt voor de overtocht naar Holwerd.

Dit dagarrangement op Ameland is inclusief:

• Retourtocht met de boot
• Tandem
• Lunch op het strand
• Clinic blokarten
• Clinic powerkiten
• Bittergarnituur
• Privé bus richting Veerhaven Ameland
• Professionele begeleiding

Zoekt u een ander dagarrangement? Kijk in ons overzicht voor de dagarrangementen
Liever een weekendarrangement? U kunt deze vinden bij onze weekendarrangementen.

Voor een uniek arrangement op maat op Ameland neem contact op met onze ervaren medewerkers! Bel met 0562 - 44 91 48.

Prijs details op aanvraag
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   1 dag
Gemiddelde score
8.00

Wat vonden anderen van dit uitje?

Kwaliteit:8
2014-03-31: Bram schreef over `Stranden op Ameland` 
Afgelopen weekend zijn wij met een groep vrienden naar Ameland geweest en we hebben echt een fanatische dag gehad welke tot in detail goed verzorgd was door de medewerkers van Uitjes.nl!

Stranden op Ameland 8.00 out of 10 based on 1 ratings. 1 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
17+6=