UitjesBureau.nl Vebon

Op het Amelandse Strand

Op het Amelandse Strand

Op het Amelandse Strand

Na de overtocht van zet u voet aan wal op dit prachtige eiland! Uw ervaren gids en buschauffeur staan daar op u te wachten. Na een ritje over het eiland staat u op het Noordzee strand. In het strandpaviljoen geniet u van een heerlijke lunch en het geweldige uitzicht over het strand en de Noordzee. De lunch bestaat uit luxe broodjes belegd met Amelandse lekkernijen en melk, koffie en thee.

Strandprogramma met blokarten en powerkiten (3 uur)
Voor de echte waaghalzen is er een combinatie tussen powerkiten en blokarten samengesteld. Afwisselend zult u deze beide ervaringen een uur gaan beleven! Powerkiten gaat om het controleren van de wind. Gaat u van nature voor controle en gaat u de strijd met uw kite aan? The sky is the limit! Bij het blokarten is er ruimte om uw lef te tonen en uw besturingstalent te testen. Met de ingenieuze strandzeilwagen rijdt u razendsnel over het strand! Op het hardste gedeelte van het strand is de weerstand het laagste en de snelheid dus het hoogst!

BBQ in strandpaviljoen (2 uur)
Uitkijkend over de duinen, het strand en de zee, geniet u van een verzorgde barbecue. Hier heeft u de keuze uit meerdere soorten vlees. Uiteraard zullen er ook diverse salades, verschillende sauzen, stokbrood en divers garnituur worden geserveerd. Ook voor vegetariërs is er meer dan genoeg keuze! Lekker borrelen en eten met een werkelijk schitterend uitzicht.

Busrit naar haven en overtocht
U wordt bij het strandpaviljoen opgehaald door uw bus en deze brengt u naar de veerhaven van Ameland. Daar vertrekt u met de boot naar Holwerd. Binnen 45 minuten staat u weer op het vaste land.

Inclusief:
- Retour overtocht met de boot
- Diverse busritten
- Instructie
- Strandlunch
- Blokarten en powerkiten 
- Sportmaterialen
- Professionele begeleiding

Wilt u dit uitje op Ameland boeken?

Zoekt u een ander dagarrangement? Kijk in ons overzicht voor de dagarrangementen
Liever een weekendarrangement? U kunt deze vinden bij onze weekendarrangementen 

Voor een uniek arrangement op maat op Ameland neem contact op met onze ervaren medewerkers! Bel met 0562 - 44 91 48.

Prijs details op aanvraag
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   1 dag

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Op het Amelandse Strand 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
10+1=