UitjesBureau.nl Vebon

Fietstocht met cultuur

Fietstocht met cultuur

Fietstocht met cultuur

U stapt om 8.30 uur in Harlingen aan boord van de sneldienst voor de overtocht naar Terschelling. Bij aankomst op het eiland wordt u ontvangen door een ervaren begeleider van WaddenUitjes.nl en staan er fietsen voor u klaar.

Na een heerlijke fietstocht over het eiland komt u aan op een mooie locatie voor koffie/thee met koek. U wordt na de koffie/theebreak in kleine groepjes op pad gestuurd met een kaart/route en een fotocamera voor een ontdekkingstocht over het eiland. Tijdens deze tocht krijgt iedereen volop de ruimte om zich van zijn of haar meest creatieve kant te laten zien. Onderweg zullen een aantal hilarische opdrachten uitgevoerd moeten worden! Een ontdekkingstocht met een fotografisch aandenken (op DVD) waar u nog lang van zult nagenieten.

Onderweg is er een picknicklunch in de natuur.
NB: in de winter luncht u binnen.

Alle groepen eindigen bij het Wrakkenmuseum waar de prijsuitreiking plaats zal vinden. Wie heeft de opdrachten het best uitgevoerd en heeft onderweg de mooiste foto’s gemaakt? We proosten op de goede afloop en er kan nog even gekeken worden naar de verzamelde juttersvondsten in dit bijzondere museum.

Na afloop is het  tijd om het eiland verder te verkennen. U kunt een bezoekje brengen aan een van de dorpjes of lekker een terrasje pakken. U levert de fietsen weer in bij de haven, waar u na een heerlijke dag vol ontdekkingen om 17:30 weer aan boord gaat. Terug naar de vaste wal!

Inclusief:
- Overtocht (heenreis met de sneldienst en terugreis met de veerdienst)
- Fietshuur

- Koffie/thee met koek 
- Lunch in de natuur 
- Ontdekkingstocht (incl 1 groeps DVD)
- Entree Wrakkenmuseum 

- Prijsuitreiking inclusief een drankje
- Professionele begeleiding

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   1 dag

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Fietstocht met cultuur 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
20+12=