UitjesBureau.nl Vebon

Lekker uitwaaien op een Blokart

Lekker uitwaaien op een Blokart

Lekker uitwaaien op een Blokart

U stapt in Harlingen aan boord voor de overtocht naar Terschelling. Tijdens de overtocht staat er koffie/thee en gebak voor u klaar. Bij aankomst op het eiland wordt u ontvangen door ervaren begeleiders van WaddenUitjes.nl en staan er fietsen voor u klaar.

Na een mooie fietstocht over het eiland komt u aan bij het Noordzeestrand. In het strandpaviljoen staat een lunch voor u klaar en kunt u genieten van het prachtige uitzicht over het strand en de Noordzee.

Dan is het hoog tijd om in beweging te komen. Op het strand staan diverse activiteiten (aantal afhankelijk van de groepsgrootte) voor u klaar, voor elk wat wils. De echte waaghalzen kunnen zich uitleven in een blokart of met een grote vlieger en voor degenen die het wat rustiger aan willen doen is er ook genoeg te doen! Denk hierbij aan beachgolfen, beachvolley of beachflingo etc. Afwisselend zult u deze activiteiten gaan beleven. Voel de wind door de haren en de zon in uw gezicht. Tussendoor is er een frisbreak met een candybar.

Na afloop van dit heerlijke dagje uitwaaien weer met de fiets terug naar de veerhaven van Terschelling. Er is nog even tijd om het dorp in te lopen om wat souvenirs voor thuis te kopen. Vervolgens gaat u aan boord en vaart u na een heerlijke dag weer terug naar de vaste wal.

Inclusief:
- Overtocht (retour veerdienst)
- Koffie/thee en gebak aan boord
- Fietshuur

- Lunch in een strandpaviljoen 
- Strandprogramma incl. blokarten
- Frisbreak met candybar
- Professionele begeleiding

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   1 dag

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Lekker uitwaaien op een Blokart 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
7+13=