UitjesBureau.nl Vebon

Van afval tot kunst

Van afval tot kunst

Van afval tot kunst

U stapt in Harlingen aan boord van de sneldienst voor de overtocht naar Terschelling. Bij aankomst op het eiland wordt u ontvangen door ervaren begeleiders van WaddenUitjes.nl en staan er fietsen voor u klaar. U stapt op de fiets richting een mooie locatie voor koffie/thee met koek in de vrije natuur.

Na de koffie gaat u per fiets naar het Noordzeestrand waar een platte kar met paarden voor u klaar staat. Samen met een eilander jutter trekt u langs de vloedlijn om al het aangespoelde afval verzamelen.                                                

De wandeling eindigt bij een strandpaviljoen. Hier staat een lunch voor u klaar met vele biologische en lokale producten.

Na de lunch gaat u met de verzamelde afvalberg aan de slag. Onder leiding van een eilander kunstenaar maakt u van afval een heus duurzaam kunstwerk. Zo levert u een positieve en creatieve bijdrage aan een ernstig milieuprobleem.

Na deze duurzame activiteit fietst u terug richting de haven van West Terschelling. U kunt nog even het dorp in lopen of nog genieten van de eilander natuur. Om 17.30 uur gaat u weer aan boord en keert u na een heerlijke eilanddag weer terug naar de vaste wal.

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   1 dag
Gemiddelde score
10.00

Wat vonden anderen van dit uitje?

Kwaliteit:10
2014-04-03: Beitske schreef over `Van afval tot kunst` 
Wauw, wat heb ik genoten samen met 10 vriendinnen van dit fantastische uitje. Het lijkt in eerste instantie suf maar het was een meer dan geslaagde dag. Het hele uitje was goed verzorgd en de begeleiders waren enthousiast. We hebben tijdens de lunch genoten van heerlijke lekkernijen. De creatie van afval is prachtig geworden. Groningse uitjes heeft er weer een vaste klant bij, top!

Van afval tot kunst 10.00 out of 10 based on 1 ratings. 1 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
6+2=