UitjesBureau.nl Vebon

Op het Texelse Strand

Op het Texelse Strand

Op het Texelse Strand

Na de overtocht van 20 minuten zet u voet aan wal op dit prachtige eiland! Uw ervaren gids en buschauffeur staan daar op u te wachten. Een ritje van ongeveer 20 minuten over het eiland brengt u naar het Noordzee strand. In het strandpaviljoen geniet u van een typisch Texelse lunch en het geweldige uitzicht over het strand en de Noordzee. De lunch zal bestaan uit luxe broodjes belegd met Texelse lekkernijen en melk, koffie en thee.

Strandprogramma met blokarten en powerkiten (3 uur)
Voor de echte waaghalzen is er een combinatie tussen powerkiten en blokarten samengesteld. Afwisselend zult u deze beide ervaringen een uur gaan beleven! Powerkiten gaat om het controleren van de wind. Ga je van nature voor controle en ga je de strijd met je kite aan? The sky is the limit! Bij het blokarten is er ruimte om je lef te tonen en je besturingstalent te testen. Met de ingenieuze strandzeilwagen rij je razendsnel over het strand! Op het hardste gedeelte van het strand is de weerstand het laagste en de snelheid dus het hoogst!

BBQ in strandpaviljoen (2 uur)
Uitkijkend over de duinen, het strand en de zee, geniet u van een verzorgde barbecue. Hier heeft u de keuze uit meerdere soorten vlees. Uiteraard zullen er ook diverse salades, verschillende sauzen, stokbrood en divers garnituur worden geserveerd. Ook voor vegetariƫrs is er meer dan genoeg keuze! Lekker borrelen en eten met een werkelijk schitterend uitzicht.

Busrit naar haven en overtocht
U wordt bij het strandpaviljoen opgehaald door uw bus en deze brengt u naar de veerhaven van Texel. Daar vertrekt u met de TESO veerdienst naar Den Helder. Binnen 20 minuten staat u weer op het vaste land.

Inclusief:
- Retour overtocht met TESO
- Diverse busritten
- Instructie
- Strandlunch
- Blokarten en powerkiten 
- Sportmaterialen
- Professionele begeleiding

Wilt u dit uitje op Texel boeken?

Zoekt u een ander dagarrangement? Kijk in ons overzicht voor de dagarrangementen
Liever een weekendarrangement? U kunt deze vinden bij onze weekendarrangementen 

Voor een uniek arrangement op maat op Texel neem contact op met onze ervaren medewerkers! Bel met 0222-767003

Prijs details  € 145,00 p.p. excl. BTW
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   1 dag
Gemiddelde score
9.00

Wat vonden anderen van dit uitje?

Kwaliteit:9
2014-04-03: HZPC schreef over `Op het Texelse Strand` 
Ons PV-uitje ging dit jaar naar Texel. Een leuk programma georganiseerd in samen werking met Uitjes.nl. Op de fiets richting strand voor een heerlijke lunch buiten op het terras. Daarna een workshop naar keuze (bierbrouwerij, schilderen, beachgolf/ GPS tocht of powerkiten/ blokarten). Tot slot alle ervaringen met elkaar delen tijdens de BBQ. Ofwel: zon, zee, strand en gezelligheid, wat willen we nog meer.

Op het Texelse Strand 9.00 out of 10 based on 1 ratings. 1 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
7+10=