UitjesBureau.nl Vebon

TukTuk Rally op Texel

TukTuk Rally op Texel

TukTuk Rally op Texel

Deze ludieke rally start vanuit de Haven van Oudeschild. Voor vertrek geven wij u een korte instructie en een routebeschrijving, deze is uw leidraad voor de rally.

U voert alle vragen en opdrachten van de vragenlijst uit tijdens de prachtige rit door de bossen, hei, duinen en de karakteristieke dorpjes van Texel. Bindt de onderlinge strijd aan vanuit dit ludieke vervoermiddel met uw collega's, vrienden of familie.

Halverwege de rally gaat even het gas eraf en gaat u met elkaar lunchen bij het Juttersmuseum, aansluitend op de lunch krijgt u ook nog een rondleiding in dit geweldige museum.

In het grootste Juttersmuseum ter wereld komt de bezoeker ogen tekort. Ieder voorwerp heeft zijn eigen verhaal. Dat wordt smakelijk verteld door een echte jutter. Stoere mannen die tijdens stormen het strand aflopen, op zoek naar interessante spullen.
Dit Juttersmuseum heeft minstens vier schuren die tot in de nok gevuld zijn met gejutte spullen. Van reddingsboeien uit de hele wereld tot aangespoelde televisies en van flessenposten tot Zweedse reddingscapsules.

Iedereen neemt na de rondleiding weer plaats in de TukTuk en gelijk barst de strijd weer los. Het team met de meeste punten mag zich na afloop van de rally de trotse winnaar noemen en valt dus automatisch in de prijzen!

Het avontuur eindigt bij het restaurant, waar u zult genieten van een heerlijk 3-gangen diner. Het is uiteraard ook mogelijk om te kiezen voor een barbecue, een diner in buffetvorm, een MoordDiner of ons Hou van Holland speldiner. Na een voortreffelijke maaltijd en een lekker drankje staat uw privé bus klaar om te vertrekken richting de haven.

Prijs:
€   111,00 p.p. excl. BTW bij 15 personen
€      93,00 p.p. excl. BTW bij 40 personen

Dit dagarrangement op Texel is inclusief:

• Retourtocht met de TESO
• TukTuk (4 pax per TukTuk)
• Lunch
• Rondleiding Juttersmuseum
• 3-gangen diner
• Privé bus richting Veerhaven Texel
• Professionele begeleiding

Zoekt u een ander dagarrangement? Kijk in ons overzicht voor de dagarrangementen
Liever een weekendarrangement? U kunt deze vinden bij onze weekendarrangementen 

Voor een uniek arrangement op maat op Texel neem contact op met onze ervaren medewerkers! Bel met 0222-767003

Prijs details  € 93,- excl. BTW
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   1 dag
Tijdschema  Details

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

TukTuk Rally op Texel 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
10+10=