UitjesBureau.nl Vebon

Stranden op Texel

Stranden op Texel

Stranden op Texel

Op de ouderwetse brommers tuft u met de hele groep over het eiland. Een prachtig tafereel om te zien, al die solexen achter elkaar aan! Met het zomerse weer is dit een prachtige manier om u op het eiland voor te bewegen en om het eiland beter te leren kennen. De solexen brengen u naar alle verborgen plekjes op Texel!

Na deze puzzeltocht ploft u op het strand neer om even lekker te lunchen. Na deze  lunch gaat u kennis maken met blokarten en powerkiten.

Een blokart is een ingenieuze strandzeilwagen, zo gemaakt, dat je het blokarten (strandzeilen) zonder specifieke ervaring kunt leren. Voor je het weet ga je met een verbluffende snelheid over de zandvlakte en stuif je vlak langs de branding. Op het hardste gedeelte van het strand is de weerstand het laagst en de snelheid dus het hoogst! Tijdens de clinic Blokarten krijg je uitleg over techniek, zeilregels en veiligheid. Daarna is er volop ruimte om je lef en stuurkunsten uit te testen.

Powerkiten is geen kinderspel! Het gaat puur om het controleren van de wind. Voelen hoe de wind trekt of draait en leren voelen hoe de kite daarop reageert. Ga je van nature voor controle en ga je de strijd met je kite aan? Of ben je flexibel en durf je je te laten meevoeren door de kite? Je start met een kleine kite en het is de bedoeling dat je aan het einde van de cursus een zo groot mogelijke kite kan beheersen. The sky is the limit!

Na deze activiteiten staat er een heerlijk Texels juttertje en een kleine snack op u te wachten. Alle stoeren verhalen komen nu vast en zeker naar voren.

Wilt u nog even blijven borrelen, dan is dat geen probleem. Het is ook mogelijk dat uw gereserveerde privébus u naar de haven brengt voor de overtocht naar Den Helder.

Inclusief:
- Retourtocht met de TESO
- Solex
- Lunch op het strand
- Clinic blokarten
- Clinic powerkiten
- Texels juttertje
- Bittergarnituur
- Privé bus richting Veerhaven Texel
- Professionele begeleiding

*Bij de solexpuzzeltocht is een ID kaart en rijbewijs verplicht.

Zoekt u een ander dagarrangement? Kijk in ons overzicht voor de dagarrangementen
Liever een weekendarrangement? U kunt deze vinden bij onze weekendarrangementen 

Voor een uniek arrangement op maat op Texel neem contact op met onze ervaren medewerkers! Bel met 0222-767003

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   1 dag
Tijdschema  Details

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Stranden op Texel 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
5+18=