UitjesBureau.nl Vebon

Sportief Texel

Sportief Texel

Sportief Texel

Een prachtige dag om naar Texel te gaan! Na de overtocht van 20 minuten staat een ervaren gids op u te wachten en stapt u sportief op de tandem!

Tandempuzzeltocht over het eiland (1 uur en 30 min.)
Er is speciaal voor u een tandempuzzeltocht over het eiland uitgezet. Deze zal u langs de mooiste plekjes van Texel leiden. Onderweg krijgt u pittige vragen over de wetenswaardigheden van Texel. U gaat dus de strijd aan met uw collega’s, familie of vrienden die in de andere teams fietsen.

Picknick in De Dennen (1 uur)
De fietstocht zal eindigen op een mooie plek ergens in De Dennen, waar een picknick voor u klaar zal staan. Hier geniet u van de Texelse lekkernijen en de prachtige natuur.

Coast-Raften (2 uur)
Bij coastraften gaat u in teamverband de hoge golven in de branding bedwingen. Tenminste, dat is de bedoeling... U gaat in groepen te water, door de branding waar de golven u proberen richting het strand te duwen. Raften door de branding lukt dan ook alleen als alle inzittenden perfect samenwerken. De kracht van een brekende golf is enorm en kan alleen overwonnen worden als iedereen tegelijkertijd in dezelfde richting peddelt.U staat er niet alleen voor... Durft u het aan?Barbecue bij een strandpaviljoen (2 uur)
Uitkijkend over de duinen, het strand en de zee, geniet u van een verzorgde barbecue. Hierbij heeft u de keuze uit meerdere soorten vlees. Uiteraard zullen er ook diverse salades, verschillende sauzen, stokbrood en divers garnituur worden geserveerd. Ook voor vegetariers is er meer dan genoeg keuze.

De overtocht naar Den Helder (20 min.)
Na de barbecue gaat u met de bus naar de veerhaven ’t Horntje, waar u met de TESO de oversteek naar Den Helder gaat maken.

Inclusief:
- Retour overtocht met TESO
- Tandem
- Puzzeltocht
- Picknick in de Dennen
- Coast-Raften 
- Professionele uitrusting 
- Professionele begeleiding
- Instructie
- Uitgebreide BBQ bij 't strandpaviljoen

Sportief Texel boeken?

Zoekt u een ander dagarrangement? Kijk in ons overzicht voor de dagarrangementen
Liever een weekendarrangement? U kunt deze vinden bij onze weekendarrangementen 

Voor een uniek arrangement op maat op Texel neem contact op met onze ervaren medewerkers! Bel met 0222-767003

Prijs details  € 126,50 p.p. excl. BTW
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   1 dag

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Sportief Texel 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
14+9=