UitjesBureau.nl Vebon

Op het Vlielandse Strand

Op het Vlielandse Strand

Op het Vlielandse Strand

Na de overtocht zet u voet aan wal op dit prachtige eiland! U wordt ontvangen door onze ervaren gids en de fietsen staan voor u klaar. U maakt een gevarieerde fietstocht naar het Noordzeestrand. Aangekomen bij het strandpaviljoen kunt u genieten van een heerlijke lunch en het geweldige uitzicht over het strand. De lunch bestaat uit luxe broodjes belegd met Vlielandse lekkernijen en melk, koffie en thee.

Strandprogramma met blokarten en powerkiten (3 uur)
Voor de echte waaghalzen is er een combinatie tussen powerkiten en blokarten samengesteld. Afwisselend zult u deze beide ervaringen gaan een uur gaan beleven! Powerkiten gaat om het controleren van de wind. Gaat u van nature voor controle? Durft u de strijd met uw kite aan te gaan? The sky is the limit! 

Bij het blokarten is er ruimte om uw lef te tonen en uw besturingstalent te testen. Met de ingenieuze strandzeilwagen rijdt u razendsnel over het strand! Op het hardste gedeelte van het strand is de weerstand het laagst en de snelheid dus het hoogst!

Fietstocht naar haven en overtocht met diner
Vanaf het strand fietst u terug naar de haven. De fietsen worden ingeleverd en u kunt op eigen gelegenheid nog even het dorp in. Vervolgens gaat u aan boord en tijdens de overtocht kunt u genieten van een heerlijk diner.

Inclusief:
- Retour overtocht met de boot
- Instructie
- Strandlunch
- Blokarten en powerkiten 
- Sportmaterialen
- Professionele begeleiding
- Koffie/thee aan boord met cranberry gebak (heenreis)
- Fietshuur voor 1 dag
- Diner aan boord (terugreis)

Prijs details op aanvraag
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   1 dag

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Op het Vlielandse Strand 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
2+10=