UitjesBureau.nl Vebon

Knotsgek op Vlieland - Juttersgeluk, Lunch en Crazy 88!

Knotsgek op Vlieland - Juttersgeluk, Lunch en Crazy 88!

Knotsgek op Vlieland - Juttersgeluk, Lunch en Crazy 88!

Welkom op Vlieland! U wordt ontvangen door een heuse juttersvrouw. Na mooie verhalen over de gevonden schatten in de zee van haar man, is het tijd om de creatieve handen uit de mouwen te steken.

Met een wandeling langs de Noordzee met zijn rustieke sfeer, begint het zoeken en rapen van diverse spullen die ‘ooit’ zijn aangespoeld op het strand. Dit keer is het niet zomaar zoeken, maar zoeken naar spullen met mogelijkheden om nieuw leven in te blazen. Ideaal voor een bedrijfsuitje waar teambuilding centraal staat! 

Met de juttersvondst worden in groepsverband een aantal beelden en/of andere accessoires gemaakt. Wederom staat teambuilding hier centraal: samen bouwen aan een kunstwerk van gevonden materialen op het strand van Vlieland. Nog leuker is het om een thema aan de juttersvondst te geven!

Bent u inmiddels al wat vertrouwd geraakt met dit prachtige eiland? Na de heerlijke lunch is het tijd voor wat actie, tijd voor Crazy 88! In dit eilandspel worden meerdere teams met doldwaze opdrachten het dorp ingestuurd. Met de camera in de hand gaat u op pad om in drie uur tijd het eiland op zijn kop te zetten. De opdrachten staan in het teken van Vlieland. Wat u kunt verwachten? Wilt u dat echt weten? 

Vooruit... twee voorbeelden: 
1. Loop geblindoekt door een drukke winkelstraat
2. Bedel een euro los van een visser

De ene opdracht is nog gekker dan de andere. Geen vunzige grappen, maar reken wel op aparte opdrachten! En dat alles legt u vast op video, dus er is bewijsmateriaal! Uw groep wordt opgedeeld in teams van 5 - 8 personen. Met hilarische opdrachten worden de teams op pad gestuurd. Natuurlijk dient ook alles binnen de vooraf aangegeven tijd uitgevoerd te worden! Welk team heeft het meeste lef en toont naast lef ook snelheid en teamwork?

Het is dé ultieme uitdaging die uiteindelijk met een verrassende prijsuitreiking en een gezellige borrel wordt afgesloten. 

U kunt uw bedrijfsuitje helemaal afmaken door de dag af te sluiten met een heerlijke daghap aan het strand. Uiteraard kan de daghap ook vervangen worden door een heerlijke barbecue. We overleggen graag met u over de mogelijkheden!

Inclusief:
- Retour overtocht Rederij Doeksen 
- Huur fiets voor 1 dag
- Ontvangst met koffie of thee en een Vlielandse lekkernij 
- Verhalen van de jutter en zijn vrouw
- Benodigde materialen
- Mooie eigen gemaakte beelden/accessoires om mee naar huis te nemen
- Lunch
- Crazy 88 Eilandspel
- Spelmaterialen van hoge kwaliteit
- Prijsuitreiking
- Versnapering voor onderweg
- Een groepsfoto voor op Facebook
- Professionele begeleiding gedurende uw gehele arrangement
- Teambuilding
- Eventuele consumpties tijdens het spel (optioneel) 

Wilt u dit uitje op Vlieland boeken?

Of bent u op zoek naar een geheel ander arrangement op maat? Neem contact op met onze medewerkers voor een unieke offerte! Bel met 0562-760001. 

Zoekt u een ander groepsuitje? Zoek in alle dagarrangementen op Vlieland. 
Liever een lang weekend op Vlieland? U vindt de Uitjes bij onze weekendarrangementen

Prijs details op aanvraag
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   1 dag

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Knotsgek op Vlieland - Juttersgeluk, Lunch en Crazy 88! 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
15+11=