UitjesBureau.nl Vebon

Creatief op Vlieland - Schilderworkshop op het strand, Lunch & FietsFeest

Creatief op Vlieland - Schilderworkshop op het strand, Lunch & FietsFeest

Creatief op Vlieland - Schilderworkshop op het strand, Lunch & FietsFeest

Hartelijk welkom in Lauwersoog. De boot van Rederij Doeksen ligt al voor u klaar en na ongeveer 45 minuten komt u aan op het prachtige Vlieland!

Na het onderverdelen van de fietsen zult u richting het dorp gaan voor de ontvangst met een kop koffie/thee en een heerlijke Vlielandse lekkernij. Dan eindelijk naar het strand en creatief bezig zijn tijdens de workshop schilderen! Deze workshop wordt begeleid door artistieke kunstenaars. Ontdek de kunstenaar in uzelf en creëer uw eigen meesterwerk.

Tijdens deze workshop gaat u terug in de tijd en letterlijk met de handjes en de voetjes in het zand. U gaat eerst letterlijk uw ezeltje/windscherm graven. Met een schep maakt u een hoop zand, waar een professionele kunstenaar uw grote karton op zal bevestigen. Vervolgens gaat u al juttend op het strand uw inspiratie verzamelen. Er zijn genoeg mooie dingen op het strand te vinden!

Alle schildermaterialen worden verzorgd en wanneer u water nodig heeft is een loopje naar de zee genoeg om uw potje te vullen. Hoe natuurlijk wilt u het hebben? Op uw handdoekje (wordt door WaddenUitjes.nl verzorgd) schildert u vervolgens een mooi zeezicht, de lucht en het strand en maakt u een stilleven van de materialen die u uit de zee gehaald heeft. 

Bent u op zoek naar een unieke manier om het eiland te leren kennen? Na de lunch wordt uw groep in teams verdeeld en met een plattegrond, een vragenboek, samengesteld door oer-Vlielanders en het juiste richtingsgevoel op (fiets)pad gestuurd.
Lekker fietsen over het prachtige Vlielandzonder doel maar wél met een opdracht, wie wil dat nou niet? Zo ontdekt u op een sportieve wijze op één dag een groot deel van Vlieland. De volgorde van de vragen bepalen vanzelf de koers. Wat een FietsFeest! 
Vooruit ploeggenoten we gaan ook nog even langs de Vuurtoren. Alles is opeens binnen fietspedalen bereik! Opdrachten goed afgerond? Dan scoort u punten!

Na een kleine drie uur (incl. ruime stops) heeft u geen zadelpijn, maar wel meer van Vlieland gezien dan u van te voren had kunnen bedenken! De tocht vol leuke weetjes zorgt ervoor dat uw kennis over Vlieland is gegroeid. En de winnaars met de meest goede, maar vooral originele antwoorden worden op een passende wijze beloond! 

Het is natuurlijk mogelijk om deze gezellige middag op Vlieland af te sluiten met een diner in één van de restaurantjes waarmee Waddenuitjes.nl samenwerkt! Vraagt u gerust eens naar de vrijblijvende mogelijkheden! 

Al met al een heerlijke dag uitwaaien op Vlieland! 

Inclusief:
- Retour overtocht Rederij Doeksen 
- Huur fiets voor 1 dag
- Ontvangst met koffie of thee en een Vlielandse lekkernij 
- Schilderworkshop
- Benodigde materialen
- Lunch
- FietsFeest
- Spelmaterialen van hoge kwaliteit
- Versnapering voor onderweg
- Prijsuitreiking
- Een groepsfoto voor op Facebook
- Professionele begeleiding gedurende uw gehele arrangement
- Teambuilding

Wilt u dit uitje op Vlieland boeken?

Of bent u op zoek naar een geheel ander arrangement op maat? Neem contact op met onze medewerkers voor een unieke offerte! Bel met 0562-760001. 

Zoekt u een ander groepsuitje? Zoek in alle dagarrangementen op Vlieland. 
Liever een lang weekend op Vlieland? U vindt de Uitjes bij onze weekendarrangementen

Prijs details op aanvraag
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   1 dag

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Creatief op Vlieland - Schilderworkshop op het strand, Lunch & FietsFeest 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
18+4=