UitjesBureau.nl Vebon

Avontuur op Vlieland - Wie is de mol, Picknick en Vliehors Expres

Avontuur op Vlieland - Wie is de mol, Picknick en Vliehors Expres

Avontuur op Vlieland - Wie is de mol, Picknick en Vliehors Expres

Hartelijk welkom in Harlingen. Rederij Doeksen ligt al voor u klaar en na ongeveer 45 minuten komt u aan op het prachtige Vlieland! 

Na het onderverdelen van de fietsen zult u richting het dorp vertrekken voor de ontvangst met een kop koffie/thee en een Vlielandse lekkernij. Uw groep wordt direct in teams verdeeld, waarna het toch echt tijd is om te beginnen met het spannende Ontdek de Mol eilandspel!

Dit is hèt bedrijfsuitje om uw collega's echt te leren kennen. Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren namens uw groep? De Mol loert iedere minuut tijdens de vele ludieke opdrachten mee. Bent u in staat om de Mol binnen uw groep te ontmaskeren? Heeft u opdrachten goed afgerond? Dan scoort u punten! 

Het is dé ultieme uitdaging met een verrassende prijsuitreiking, welke plaats vindt tijdens de picknick in het bos of in de duinen. Terwijl u geniet van de heerlijke lunch, zullen de Mollen met liefde vertellen hoe ze iedereen om de tuin hebben geleid!
Is de picknickmand leeg? Dan is het tijd om op pad te gaan met de Vliehors Expres, een omgebouwde legertruck. Tijdens deze rondrit maakt u kennis maken met de weidsheid van de Vliehors. Deze zandvlakte van 20 vierkante kilometer wordt ook wel de ‘Sahara van het Noorden’ genoemd. 

Natuurlijk is er onderweg een stop bij het drenkelingenhuisje. Al meer dan honderd jaar een vluchthuisje voor gestrande schipbreukelingen, nu ingericht als Juttersmuseum. Na deze stop vervolgt de tocht zich richting het meest westelijke puntje van Vlieland, vlak bij het buureiland Texel. Hier is de gelegenheid om uit te stappen. Rond de punt van de Vliehors zwemmen vaak zeehonden. 

Tijdens deze tocht kan er bij het Drenkelingenhuisje een borreltje met bijpassende Vlielandse lekkernijen en/of een kampvuur met live muziek worden verzorgd. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden. Bel met 0519-760003.
We sluiten dit actieve avontuur natuurlijk af met een welverdiend maaltje. De mogelijkheden zijn divers, zo kunt u kiezen voor een barbecue, drie gangendiner, een diner in buffetvorm of een MoordDiner. Na een voortreffelijke maaltijd en een lekker drankje kunt u op de fiets weer richting de haven. 

Al met al een heerlijke dag uitwaaien op Vlieland! 

Inclusief:
- Retour overtocht Rederij Doeksen 
- Huur fiets voor 1 dag
- Ontvangst met koffie of thee en een Vlielander lekkernij 
- Ontdek de Mol eilandspel
- Mollen worden vooraf benaderd en ingelicht
- Spelmateriaal van hoge kwaliteit
- Prijsuitreiking
- Teambuilding
- Versnapering voor onderweg
- Picknick in het bos of in de duinen
- Rit met de Vliehors Expres 
- Barbecue of diner 
- Een groepsfoto voor op Facebook
- Professionele begeleiding gedurende uw gehele arrangement
- Eventuele consumptie voor tijdens het spel (optioneel)

Wilt u dit uitje op Vlieland boeken?

Of bent u op zoek naar een geheel ander arrangement op maat? Neem contact op met onze medewerkers voor een unieke offerte! Bel met 0562-760001. 

Zoekt u een ander groepsuitje? Zoek in alle dagarrangementen op Vlieland. 
Liever een lang weekend op Vlieland? U vindt de Uitjes bij onze weekendarrangementen


Prijs details op aanvraag
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   1 dag

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Avontuur op Vlieland - Wie is de mol, Picknick en Vliehors Expres 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
17+5=