UitjesBureau.nl Vebon

Hou van Holland: eilandspel

Hou van Holland: eilandspel

Hou van Holland: eilandspel

Dit oerhollandse, en oh zo gezellige, spelprogramma is nu ook op Schiermonnikoog  te beleven. In alle steden kan er vanaf nu in teams worden gestreden voor het bedrijf en het vaderland!

Bij Hou van Holland komt het er op aan of u voldoende weet over ons leuke kikkerlandje. Heeft uw team bijvoorbeeld voldoende kennis over Schiermonnikoog? Hoe zit dat met de kennis over de hollandse film, muziek, sport en algemene weetjes?

Is uw zelf gekozen teamcaptain wel de persoon die u het gevoel van EK ‘88 kan overbrengen? Lees wel beste vaderlanders: Voor ieder goed antwoord of juist uitgevoerde opdracht is er de ruime beloning van in hollandse guldens (de ouderwetse daalders, tientjes en geeltjes).

Het komt er op aan of uw team wilt of misschien beter kan vliegen, zingen, uitbeelden, spelen, meebrullen en daarmee volledig voor die harde pegels gaat.

De winnaar is het team dat de meeste florijnen bij elkaar heeft weten te spelen, uiteraard goed beloond met een prachtige prijs! Hou van Holland is een spel waarbij het aankomt op kennis, teamspirit, creativiteit en een ferme lach!

Dit moet iedere hollander toch als orgelmuziek in de oren klinken!

Inclusief:
- Professionele begeleiding
- Spelmaterialen
- Fiets
- Eén consumptie
- Prijs voor de winnaars
- Een onvergetelijke dag

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Op ons 'Hou van Holland' uitje zijn we zo trots dat we hier een aparte website voor hebben gebouwd, met meer foto's, meer filmpjes en natuurlijk meer informatie! houvanholland-uitjes.nl. Offerte aanvragen en algemene informatie vindt u ook hier:

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   3 uur

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Hou van Holland: eilandspel 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
19+19=