UitjesBureau.nl Vebon

Meerkamp op het Amelandse strand!

Meerkamp op het Amelandse strand!

Meerkamp op het Amelandse strand!

Op het strand staan een aantal spellen op u te wachten die u samen met uw team moet uitvoeren. Leer elkaar nog beter kennen tijdens deze spellen en het is natuurlijk ook goed voor de teambuilding. Sportief, creatief en actief ontmoeten elkaar op het strand!

Loodsen:
De loods op de brancard dient zijn dragers (de bemanning) langs een aantal regels van een Amelands gedicht te loodsen. Het hele gedicht dient (foutloos) gereproduceerd te worden. Wie heeft de meeste kennis van de oude Amelandse literatuur?

Loopdriehoek:
Met behulp van de teamgenoten moet één persoon op een vreemd soort stelten, eieren zoeken. Deze eieren zijn allemaal voorzien van een letter. Wanneer u alle eieren hebt geraapt, dient u met de verkregen letters een typisch Amelands woord te maken. Het klinkt zo gemakkelijk, echter schijn bedriegt!

Vuurtoren bouwen:
Dit vereist teamwork... Met behulp van kratten moet de vuurtoren van Ameland gemaakt worden. Eén ding is zeker; de werkelijke hoogte kan zeker niet gehaald worden. Maar welke groep bouwt de hoogste?

Schaapmelken:
Nu heeft u de kans om deze ingewikkelde bezigheid onder de knie te krijgen. Wij hebben een schaap zo ver gekregen om de gehele tijd stil te blijven staan, waardoor zij haar melk aan u kan afstaan. De melk die u verkregen hebt is lekker warm en drinkbaar.

De strandjutter:
Ergens op het strand is een lading met Juttertjes, een Amelands kruidenbitter, aangespoeld. Aan u de taak deze kostbare lading in veiligheid te brengen. Dit betekent snel op de mountainbike en er niet van proeven want de lading is geteld!

De Vogelaar:
Met een verrekijker in de ene hand en een vogelboek in de andere hand gaat u onderzoeken welke vogels u ziet. Wij zorgen voor de vogels, zodat u er zeker van kunt zijn dat u daadwerkelijk een vogel te zien krijgt.

Het Wippertoestel:
Er is een schip gestrand. U gaat met behulp van een wippertoestel (dat is een kabelbaan met katrol) de bemanning in veiligheid brengen. Ondertussen moet er een puzzel van Ameland in elkaar worden gezet zodat het schip nooit meer hoeft te stranden.

Duinen vormen:
Door de stormen van de afgelopen tijd, is er veel duin afgeslagen. Om de eilandbewoners in veiligheid te brengen moeten de duinen weer worden opgehoogd. Aan u deze nobele taak. Gewapend met emmertjes zand kunt u de zeewering weer opbouwen.

Vlag in top:
Er is alweer een schip gestrand (de vuurtorenwachter had zijn dag niet…). Om niet te hoeven verhongeren op het schip gaat u met elkaar een constructie te bouwen. Hierin wappert zo hoog mogelijk een vlag om zo de aandacht te vragen van de voorbij varende schepen.

Kwalleballen:
Als doelen hebben we twee grote bakken water. Het is de bedoeling dat de enorme kwal van je team in de bak water van de tegenstanders terechtkomt. Maar let op, de kwal is wel heel erg glibberig en het gevaar bestaat dat u met kwal en al in het water belandt. In dit ruige spel mag alles behalve bijten, slaan en schoppen.

Amelands tobbedansen:
Wie kan zich het snelste over het zand verplaatsen in de tobbe? Het klinkt gemakkelijk maar de tobbe wil nog wel eens vacuüm zuigen aan de waterkant.

Badmutsmanie:
Elk team krijgt een badmuts en de uitdaging om hier zoveel mogelijk water in te krijgen. De badmutsen kunnen dan gigantische vormen aannemen. De teams mogen doorgaan met vullen tot dat de badmuts knapt. Natuurlijk wint het team met de grootste badmuts.

Kuilworstelen:
Ervaar de strandbeleving van onze oosterburen. Er is een kuil voor u gegraven en het is de bedoeling dat u deze gaat verdedigen. Maar als de tegenpartij u eruit heeft gekregen dan is de enige manier om hem weer terug te krijgen om de tegenstanders er weer uit te gooien.

(deze zijn afhankelijk van de locatie, de samenstelling van het gezelschap en de tijd die voor deze activiteit wordt gereserveerd)

Alleen te boeken in dagarrangement of weekendarrangement!

Stel uw eigen ideale (meerdaags) arrangement samen en neem vrijblijvend contact op met onze verkopers om uw gewenste programma door te spreken. We sturen u vervolgens een offerte op maat!
Prijs details op aanvraag
Aantal personen  vanaf 50 personen
Tijdsduur   2 uur

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Meerkamp op het Amelandse strand! 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
1+19=