UitjesBureau.nl Vebon

Megavlieger Bouwen

Megavlieger Bouwen

Megavlieger Bouwen

Wilt u ook eens een megavlieger maken van papier in allerlei prachtige kleuren? Tijdens dit uitje krijgt u de kans om uw eigen vlieger te bouwen samen met uw collega’s! En niet zomaar een vlieger, maar een echte 3D megavlieger! Onder begeleiding van ervaren instructeurs gaat u in kleine groepjes aan een deel van de megavlieger werken. Uiteindelijk worden alle delen samengevoegd tot een enorme 3D Megavlieger!

Het wordt pas echt spannend als de vlieger de lucht in moet. Coördinatie en kracht zijn de belangrijkste elementen van deze activiteit. Zal het jullie lukken om de Megavlieger in de lucht te krijgen en te houden? 

Het is een prachtig gezicht om alle grote gekleurde vliegers hoog in de lucht te zien! Ook kunt u uw bedrijfsvlag aan de lijnen van de megavlieger hangen. Kortom: een ideaal teambuilding uitje op het strand van Schiermonnikoog!

Windobject
Ook is het mogelijk om van allerlei soorten plastic, parachutestof, pvc buizen en verbindingsmaterialen zoals kabelbinders, tape, touw, ijzerdraad en naald en draad een windobject te maken. Uitgangspunt bij het bouwen van het object is de wind te vangen met materiaal. Samenwerking binnen de opdracht ontstaat vanzelf omdat er een aantal onvoorspelbare elementen binnen de opdracht liggen zoals 'Wat doet de wind?', 'hoe maak ik deze constructie sterk?', 'dit object pakt de wind wel maar houdt het niet constant vast, hoe los ik dat op?'. Meningen en ideeën worden uitgewisseld bij het vinden naar oplossingen.

Inclusief: 
- Professionele begeleiding
- Materialen

Bij deze activiteit is een binnenlocatie nodig. Evt kunnen hier kosten aan verbonden zijn.

Exclusief:
- Eventuele reiskosten

Optioneel: (aansluitend)
- Barbecue
- Drie gangen diner
- Lunch
- Uw bedrijfslogo op de vlieger
- Ook mogelijk om deze workshop in het Engels te doen!

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken. 

Prijs details  €24,50 p.p. excl. BTW
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   2 uur

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Megavlieger Bouwen 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
6+11=