UitjesBureau.nl Vebon

Wadlopen op Ameland

Wadlopen op Ameland

Wadlopen op Ameland

Met de voeten glijdend door de bagger, loopt u door het slik! U zoekt uw een weg tussen de slenken en geulen en komt het verborgen leven van het wad tegen.

Op Ameland zijn u meerdere opties om wad te gaan lopen. U kunt vanaf Holwerd in Friesland wadlopen richting Ameland maar het is ook mogelijk om dit omgekeerd te doen. Toch liever per boot vanaf de veerdam van Holwerd naar de vaargeul halverwege Ameland? U eindigt dan bij het strand bij het Oerd. De tractor met aanhanger vervoerd u naar de Nes of Buren. Als laatst kunt u beslissen om een waddenzwerftocht vanaf de dijk te doen.

U hoort en ziet de kokkels zich sluiten; ze knisperen onder uw voeten. De zeepieren laten zich zien door hun hoopjes prut. Het barst van het voedsel, waar de lepelaars in de verte zich te goed aan doen. Gillend van plezier uw schoen verliezen in de prut, of heel sereen meditatief: ervaar het! Door het veranderen van het tij wordt er steeds op ander dagen en tijden gelopen.

Dit programma is helaas niet los te boeken, maar wij verwerken deze activiteit graag in uw geheel verzorgde dagprogramma op Ameland of weekendarrangement op Ameland. Onze medewerkers van Wadden Uitjes helpen u graag bij het samenstellen van uw Ameland arrangement. Vraag vrijblijvend naar een offerte.

Wadlopen is alleen mogelijk in de maanden april t/m september.

Alleen te boeken in dagarrangement of weekendarrangement!

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Prijs details op aanvraag
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   3 uur

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Wadlopen op Ameland 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
17+1=