UitjesBureau.nl Vebon

Schilderworkshop op het strand

Schilderworkshop op het strand

Schilderworkshop op het strand

Creatief met elkaar tijdens een workshop schilderen op het strand van Ameland. Deze workshop wordt begeleid door artistieke kunstenares Margriet. 

Doordat zij haar  positieve energie en ruime manier van denken goed kan overbrengen, zal ze u versteld doen staan van uw eigen creatieve uitspattingen. Ontdek de kunstenaar in uzelf en creëer uw eigen meesterwerk.

Tijdens deze workshop gaat u terug in de tijd en letterlijk met de handjes en de voetjes in het zand. U graaft eerst uw ezeltje/windscherm. Met een schep maakt u een hoop zand, waar Margriet uw grote karton op zal bevestigen. Vervolgens verzameld u al juttend op het strand uw inspiratie. Er zijn genoeg mooie dingen op het strand te vinden. Margriet vertelt u er graag over. Ook zij haalt haar inspiratie onder andere uit de natuur en is vaak op Ameland te vinden. Wist u dat zij op Ameland een artefact gevonden heeft, die ruim 30.000 jaar oud is en nu bij de Universiteit onderzocht wordt en later wordt tentoongesteld in een museum? Een unieke vondst, waar ze u graag over verteld en uitermate trots op is! 

Vervolgens krijgt u van ons een loep, zodat u uw gevonden schelpen goed kunt bekijken en alle details kunt zien en naschilderen. Margriet zal zorgen voor alle materialen en om uw verf te verdunnen, haalt u water uit de zee. Hoe natuurlijk wilt u het hebben? Op uw handdoekje schildert u vervolgens een mooi zeezicht, de lucht en het strand en maakt u een stilleven van de materialen die u uit de zee gehaald heeft. 

Het is natuurlijk mogelijk om deze creatieve workshop op Ameland te combineren met een heerlijke lunch of diner in één van de restaurantjes waarmee Waddenuitjes.nl samenwerkt! Vraagt u gerust eens naar de vrijblijvende mogelijkheden!

Inclusief:
- Professionele begeleiding
- Benodigde materialen

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Wilt u dit uitje op Ameland boeken?

Of bent u op zoek naar een geheel arrangement op maat? Neem contact op met onze medewerkers voor een unieke offerte! Bel met 0519-760003. 

Zoekt u een ander groepsuitje? Zoek in alle dagarrangementen op Ameland.
Liever een lang weekend op Ameland? U vindt de Uitjes bij onze weekendarrangementen

Prijs details op aanvraag
Aantal personen  vanaf 20 tot 21 personen
Tijdsduur   2,5 uur

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Schilderworkshop op het strand 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
2+18=