UitjesBureau.nl Vebon

Lekker op de Trekker op het strand

Lekker op de Trekker op het strand

Lekker op de Trekker op het strand

Laat u meevoeren langs het mooie strand van Ameland met zijn geulen. Ga mee naar de meest oostelijke punt van het eiland, de Hon: het laatste stukje ongerepte natuur. Een plek waar water en zand zich niet laten verslaan door de mens.

Geniet van het uitzicht, de laatste duintjes van Ameland. In de zuidelijke verte doemt het vasteland op met de kerktoren van Holwerd. In het oosten is de Engelsmanplaat met zijn kijkhut op palen te zien. Schiermonnikoog met zijn markante torens ligt even verderop. Met een beetje geluk en als het rustig is, kan een zeehond uit het water opduiken. 

De beschikbaarheid van de natuurrit is afhankelijk van het getij. 

Inclusief:
- Professionele begeleiding
- Rit naar natuurgebied de Hon 

Alleen te boeken in dag- of weekendarrangement!

Het is natuurlijk mogelijk om deze prachtige natuurrit op Ameland te combineren met een heerlijke lunch of diner in één van de restaurantjes waarmee Waddenuitjes.nl samenwerkt! Vraagt u gerust eens naar de vrijblijvende mogelijkheden!

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Wilt u dit uitje op Ameland boeken?

Of bent u op zoek naar een geheel arrangement op maat? Neem contact op met onze medewerkers voor een unieke offerte! Bel met 0519-760003. 

Zoekt u een ander groepsuitje? Zoek in alle dagarrangementen op Ameland.
Liever een lang weekend op Ameland? U vindt de Uitjes bij onze weekendarrangementen

Prijs details op aanvraag
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   2 uur
Gemiddelde score
10.00

Wat vonden anderen van dit uitje?

Kwaliteit:10
2014-04-03: Jenny schreef over `Lekker op de Trekker op het strand` 
"Lekker op de trekker", de titel vonden wij al hilarisch toen wij ons uitje boekten via WaddenUitjes.nl! Deze trekkertocht was een onderdeel van ons Wadden Weekend arrangement. De eventmanager van WaddenUitjes.nl heeft zeer goed meegedacht in onze wensen en echt een arrangement op maat samengesteld, waarin voor ieder wat wils zat! Jong en oud(er), we hebben ons allemaal prima vermaakt! Achterop een grote kar werden wij met verschillende trekkers naar het uiterste puntje van Ameland gebracht, namelijk natuurgebied de Hon. Wat een rust en wat een prachtig uitzicht over zee en we zagen zelfs Schier liggen! De eilandbewoners die met ons meegingen, hebben ons prachtige dingen verteld, die we anders niet hadden geweten. Echt Ameland in zijn puurste vorm!

Lekker op de Trekker op het strand 10.00 out of 10 based on 1 ratings. 1 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
11+9=