UitjesBureau.nl Vebon

Juttersfestival

Juttersfestival

Juttersfestival

U wordt ontvangen door een heuse juttersvrouw. Na mooie verhalen over de gevonden schatten in de zee van haar man, is het tijd om de creatieve handen uit de mouwen te steken? Uw vindingrijkheid en creativiteit worden op vermakelijke wijze op de proef gesteld! U krijgt allen een spiegel, die u rijkelijk kunt versieren met al uw gevonden spullen/schelpen!

Inclusief:
- Workshop 
- Professionele begeleiding
- Benodigde materialen 
- Eigen gemaakte spiegel

Alleen te boeken in dag- of weekendarrangement!

Het is natuurlijk mogelijk om deze creatieve middag op Ameland te combineren met een heerlijke lunch of diner in één van de restaurantjes waarmee Waddenuitjes.nl samenwerkt! Vraagt u gerust eens naar de vrijblijvende mogelijkheden!

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Wilt u dit uitje op Ameland boeken?

Of bent u op zoek naar een geheel arrangement op maat? Neem contact op met onze medewerkers voor een unieke offerte! Bel met 0519-760003. 

Zoekt u een ander groepsuitje? Zoek in alle dagarrangementen op Ameland.
Liever een lang weekend op Ameland? U vindt de Uitjes bij onze weekendarrangementen. 

Prijs details op aanvraag
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   3 uur
Gemiddelde score
10.00

Wat vonden anderen van dit uitje?

Kwaliteit:10
2014-03-27: Anita schreef over `Juttersfestival` 
Wat hebben wij een leuk uitje gehad op Ameland! Het Juttersfestival was een onderdeel van ons uitje. We werden allereerst enthousiast ontvangen door de begeleiders van WaddenUitjes.nl, vervolgens met een bus transfer naar de "Jutterskuur" van Harmen en zijn vrouw Elly gebracht. Heerlijk creatief bezig geweest, na een uitgebreide uitleg van Harmen over zijn "gevonden voorwerpen". Vol passie vertelt hij over het aangespoelde wat hij gejut heeft op Ameland. Vervolgens mochten we zelf in de "Jutterskuur" aan de slag met een spiegel, lijmpistool en allerlei prachtige schelpen. Tussendoor werden we verrast door de gastheer met een heerlijk gebakken visje. Wat een hartelijke mensen en wat een warm ontvangst, zeer geslaagd en zeker een aanrader!

Juttersfestival 10.00 out of 10 based on 1 ratings. 1 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
2+3=