UitjesBureau.nl Vebon

Paardrijden in de bossen en duinen

Paardrijden in de bossen en duinen

Paardrijden in de bossen en duinen

Eens lekker paardrijden door bos of duinen? Dan hebben wij een leuk programma voor u vanmiddag! Het aanbod bestaat voor een groot deel uit Friese paarden. Een edel en prachtig ras. De Fries heeft een zachtaardig karakter en is daarom ook in het algemeen makkelijk in de omgang. Het is een zeer geschikt paard voor beginnende ruiters.
 
De buitentochten zijn in groepsverband en altijd onder deskundige begeleiding. De groepen bestaan uit maximaal 8 personen om coaching overzichtelijk te houden en voldoende tijd te hebben voor het geven van informatie over de omgeving en het vertellen van overige bijzonderheden. Onze begeleiders zijn ervaren en getraind om ruiter en paard op hun gemak te stellen. Het rijden met cap is verplicht.
 
Voor de gevorderde ruiter kan er een tocht op het strand georganiseerd worden. We overleggen graag met u over de mogelijkheden. 

Na deze gezellige activiteiten vertrekken we richting de haven van Ameland, waar we vervolgens de fietsen inleveren en uw bagage al keurig voor u klaarstaat. Hierna vertrekken we weer met de Powerboat en watertaxi’s richting Holwerd. Maak kennis met de elementen. Vooral met ruig weer een belevenis. Twee motoren van 300 pk of een diesel van 700 pk stuwen u met bijna 90 km door de golven. Altijd onder leiding van 2 bevoegde schippers. Natuurlijk mag een heerlijke lunch(pakket) tijdens de overtocht niet ontbreken! Al met al een heerlijk weekend uitwaaien op het mooie Ameland! 

Inclusief
- Huur paard
- Professionele begeleiding
- Huur cap (verplicht) 

Alleen te boeken in combinatie met een dag of weekend arrangement.

Wilt u dit uitje op Ameland boeken? Of bent u op zoek naar een geheel ander arrangement op maat? Neem contact op met onze medewerkers voor een unieke offerte! Bel met 0519-760003. 

Zoekt u een ander groepsuitje? Zoek in alle dagarrangementen op Ameland.
Liever een lang weekend op Ameland? U vindt de Uitjes bij onze weekendarrangementen

Prijs details op aanvraag
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   1,5

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Paardrijden in de bossen en duinen 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
11+17=