UitjesBureau.nl Vebon

Wijnproeven op Ameland en bezoek aan het Nobel museum

Wijnproeven op Ameland en bezoek aan het Nobel museum

Wijnproeven op Ameland en bezoek aan het Nobel museum

Beleef Ameland eens van een andere kant. In de slijterij kunt u terecht voor verschillende proeverijen, zoals wijnproeverijen of een proeverij van de befaamde likeur Nobeltje. Genieten en gezelligheid staat voorop, maar u leert meer dan u denkt!

U heeft de keuze uit een proeverij van wijnen uit de gehele wereld of een themaproeverij, bijvoorbeeld Franse, Spaanse of Italiaanse wijnen. Daarnaast kunt u ook uw eigen wensen aangeven, bijvoorbeeld een proeverij met wijnen uit een bepaald wijngebied. Alles is mogelijk.

Alle dranken worden toegelicht door de Amelander vinoloog Dhr. Metz. Hij heeft een passie voor wijnen. Bij elke wijn heeft hij een verhaal. Vanzelfsprekend is bij iedere proeverij Amelander kaas aanwezig. Een perfecte begeleider van zowel witte als rode wijn.

Inclusief
- Wijnproeverij wereldwijnen 
- Professionele begeleiding 
- Rondleiding 

Alleen te boeken in dag- of weekendarrangement!

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Neem contact op met onze medewerkers voor een unieke offerte! Bel met 0519-760003. Zoekt u een ander groepsuitje? Zoek in alle dagarrangementen op Ameland. Liever een lang weekend op Ameland? U vindt de Uitjes bij onze weekendarrangementen.

Prijs details op aanvraag
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   2 uur
Gemiddelde score
8.00

Wat vonden anderen van dit uitje?

Kwaliteit:8
2014-04-04: Lotte schreef over `Wijnproeven op Ameland en bezoek aan het Nobel museum ` 
Afgelopen weekend hebben wij de kids bij man lief thuis gelaten en zijn wij met 15 dames een heerlijk dagje wezen uitwaaien op Ameland. De wijn proeverij,lunch en het bezoek aan het Nobel Musuem was een leuke toevoeging op ons dagje uit. Wij hebben onwijs genoten en willen Uitjes.nl bedanken voor deze goed verzorgde dag!

Wijnproeven op Ameland en bezoek aan het Nobel museum 8.00 out of 10 based on 1 ratings. 1 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
19+8=