UitjesBureau.nl Vebon

Op avontuur met Bert

Op avontuur met Bert

Op avontuur met Bert

Eeuwenoud is de methode om in een eendenkooi eenden te vangen. Eeuwenoud is ook de “Nassaukooi” op Ameland: hij is in 1705 aangelegd door de Prinses van Oranje Amalia van Anhalt Dessau. Ook nu nog loopt er een kooiker rond en zijn er eenden aanwezig. Wie een bezoek brengt aan deze eendenkooi maakt op een boeiende manier kennis met een heel bijzonder oud ambacht.

Een van de gedreven en gepassioneerde kooikers neemt u graag mee naar 1 van de mooiste plekjes van het eiland; de eendenkooi. U zult versteld staan van de interessante verhalen die hij u kan vertellen. 

Na de rondleiding bij de eendenkooi fietst u op eigen gelegenheid naar Nes, waar een bezoekje aan het Natuurcentrum op het programma staat. Hier kunt u op eigen gelegenheid rustig rondkijken. Vergeet niet om de uitkijktoren/overzichtsplateau te beklimmen en te genieten van het spectaculaire uitzicht wat u hier heeft over het Wad en de Noordzee! 

Inclusief
- Rondleiding en toegang Eendenkooi
- Toegang tot het Natuurcentrum 

Alleen te boeken in dag- of weekendarrangement!

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Wilt u dit uitje op Ameland boeken? Of bent u op zoek naar een geheel arrangement op maat? Neem contact op met onze medewerkers voor een unieke offerte! Bel met 0519-760003.

Zoekt u een ander groepsuitje? Zoek in alle dagarrangementen op Ameland. Liever een lang weekend op Ameland? U vindt de Uitjes bij onze weekendarrangementen
 
Prijs details op aanvraag
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   2 uur

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Op avontuur met Bert 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
15+16=